World Cup 2018- Fernando Muslera (Uruguay): „Primul țel, să trecem de grupe!”

Fernando Muslera

Fernando Muslera este cunoscut pentru intervențiile sale deosebite, dar și pentru faptul că atunci când ți-e lumea mai dragă gafează. Rămâne însă unul dintre elementele cheie ale formației Uruguayului.

Ce vă propuneți în acest an?
În 2010 am ajuns în semifinale, iar de-a lungul istoriei am reușit două titluri. Așadar, avem tradiția și calitățile necesare pentru a merge mai departe. Dar primul nostru țel este să trecem de grupe.

Ai 96 de selecții. Să faci 100 la Mondiale ar reprezenta un lucru special?
Sunt mândru că am ajuns atât de aproape de această bornă. Iubesc să joc pentru naționala celestă. Uneori sunt obligat să parcurg 15.000 de kilometri pentru a evolua, dar o fac plin de bucurie.

Muslera

Luis Suarez este cel mai bun jucător din istoria Uruguayului?
Este cu siguranță unul dintre cei mai buni. În plus, este cel mai bun număr 9 din lume și un lider. Vorbește mult în vestiar, de fiecare dată ne oferă ceva în plus, este o sursă de inspirație pentru noi.

Care au fost momentele lui controversate la World Cup?
În 2010 oricine făcea la fel. A apărat acel șut, a fost penalty, și nu a fost vina sa că jucătorul din Ghana l-a ratat. În 2014 și-a recunoscut vina pentru greșeala cu Chiellini. Nu a făcut un lucru bun, dar, în egală măsură, nu pot să accept modul în care a fost tratat ulterior.

Adaugati comentariu