World Cup 2018- Meciul 14: Avancronică Tunisia-Anglia

Tunisia-Anglia

Tunisia-Anglia este meciul care pune punct zilei cu numărul cinci la Campionatul Mondial din Rusia.

Într-o grupă din care mai fac parte Belgia și Panama, cine câștigă această partidă are mari șanse de a ieși din grupă. Tunisia nu a câștigat niciun meci la ultimele trei ediții la care a participat, în timp ce Anglia nu a ieșit din grupă în Brazilia.

Tunisia. Africanii au rezistat 84 de minute în amicalul disputat împotriva Spaniei și au arătat o bună organizare defensivă. O pierdere mare suferită de tunisieni pentru acest campionat mondial este cea a playmaker-ului Youssef Msakni, accidentat în aprilie l agenunchi, ceea ce l-a făcut pe selecționerul Tunisiei să declare, că este ca și cum Messi nu ar juca pentru Argentina.

Anglia. Englezii n-au mai pierdut de 10 meciuri, iar în 7 jocuri au izbutit să nu primească gol. Englezii au o echipă care poate nu doar să treacă de grupe, ci chiar să ajungă în fazele înalte ale turneului dacă evoluează la nivelul pe care i-l permit numele din lotul deplasat în Rusia.

La ce ne așteptăm…

Anglia este o echipă cu fotbaliști tineri, dornici de afirmare, iar Tunisia nu reprezintă o formație care să pună mari probleme în atac și va încerca să se apere cât mai bine. Se anunță o partidă destul de închisă, dar cu Anglia dominând și având mai mult inițiativa.

Știați că…

Acum 20 de ani, Anglia învingea Tunisia la Mondiale, pe 15 iunie, Shearer și Scholes fiind autorii golurilor. Actualul selecționer, Gareth Southgate, debuta cu acest prilej, iar acela avea să fie pentru el singurul joc în care a evoluat la acel turneu.

Formații probabile

Тunisia: Mouez Hassen- Yassine Meriah, Syam Ben Youssef, Dylan Bronn, Ali Maaloul- Ellyes Skhiri, Anice Badri, Ferjani Sassi- Fakhreddine Ben Youssef, Wahbi Khazri, Naim Sliti. Selecționer: Nabil Maaloul.

Anglia: Jordan Pickford- Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire- Kieran Trippier, Dele Alli, Jordan Henderson, Jesse Lingard, Ashley Young- Raheem Sterling, Harry Kane. Selecționer: Gareth Southgate.

Adaugati comentariu