World Cup 2018- Meciul 14: Cronică Tunisia-Anglia 1-2

Tunisia-Anglia

Tunisia-Anglia a avut verdictul scontat, însă Anglia s-a jucat cu focul și a izbutit să-și adjudece cele trei puncte doar în prelungiri.

Anglia a început în forță și a deschis scorul rapid. A urmat însă o greșeală prostească a lui Kyle Walker, care l-a agățat în careu pe un jucător tunisian. S-a dictat penalty, iar Sassi a egalat. Angliei i s-au refuzat două penaltyuri, jucătorii lui Southgate au avut multe momente în care au tratat cu superficialitate momentele în care puteau tranșa partida și s-a ajuns în minutele de prelungire. Moment în care Kane a marcat al doilea său gol și a adus cele trei puncte formației sale.

Momentul cheie

În minutul 91, Kane a reluat din apropiere, cu capul, un balon recentrat de Maguire. A fost primul gol al victoriei reușit vreodată în prelungiri de englezi, iar Harry este primul jucător după Lineker (la acel 3-2 cu Camerunul din 1990) care înscrie o dublă.

Golurile

11: Hassen are o intervenție de excepție, dar Kane (Anglia) se află la locul potrivit și trimite balonul în plasă: 0-1.

35: Sassi (Tunisia) transformă lovitura de pedeapsă acordată pentru un fault al lui Walker: 1-1.

91: Kane se află la locul potrivit la devierea lui Maguire, după o lovitură liberă, și aduce victoria Angliei: 1-2.

Formații

Tunisia: Hassen (16 Ben Moustapha) – Meriah, Ben Youssef, Bronn, Maaloul – Skhiri, Badri, Sassi – Ben Yousseff, Khazri (85 Khalifa), Sliti (7 Ben Amor). Selecționer: Nabil Maaloul.

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier, Dele (80 Loftus-Cheek), Henderson, Lingard (93 Dier), Young – Sterling (68 Rashford), Kane. Selecționer: Gareth Southgate.

 

 

Adaugati comentariu