World Cup 2018- Meciul 15: Cronică Columbia-Japonia 1-2

Columbia-Japonia

Columbia-Japonia a oferit prima surpriză a zilei, niponii impunându-se cu 2-1.

Rezultatul este surprinzător. Însă doar pentru cei care nu au urmărit meciul. Jocul a început practic de la 0-1, iar niponii au avut partitura perfectă, cu o posesie zdrobitoare, lăsându-le puține șanse sud-americanilor. Mai mult, după ce columbienii egalaseră, ocaziile cele mai mari le-au aparținut tot jucătorilor japonezi, Ospina intervenind în 3 rânduri înainte de a primi cel de-al doilea gol de la japonezi.

Momentul cheie

În minutul 6, o acțiune prelungită de atac a adus o lovitură de la 11 metri. Carlos Sanchez a blocat un șut de la marginea careului cu mâna și a fost eliminat. Kagawa a transformat, iar apoi, cu om în plus, niponii au avut posesia, ocaziile mai mari și s-au impus.

Golurile

6: Kagawa (Japonia) transformă un penalty acordat pentru un henț al lui Carlos Sanchez: 0-1.

39: Juan Quintero (Columbia) execută perfect o lovitură liberă și aduce egalarea: 1-1.

73: Keisuke Honda execută un corner, iar Yuya Osako (Japonia) marchează cu o lovitură de cap: 1-2.

Formații

Columbia: Ospina – Arias, Sanchez, Murillo Murillo, Mojica – Sanchez, Lema – Cuadrado (31 W.Barrios), Quintero (59 J.Rodriguez), Izquerdo (70 Bacca) – Falcao. Selecționer: Jose Pekerman.

Japonia: Kawashima – Sakai, Yoshida, Shoji, Nagatomo – Hasebe, Shibasaki (80 Yamaguchi) – Haraguchi, Kagawa (70 K.Honda), Inui – Osako (85 Okazaki). Selecționer: Akira Nishino

Adaugati comentariu