World Cup 2018- Meciul 17: Avancronică Rusia-Egipt

Rusia-Egipt deschide etapa a doua a fazei grupelor Cupei Mondiale 2018. În prima partidă de la turneul final, Rusia a învins-o cu 5-0 pe Arabia Saudită, iar Egiptul a pierdut (0-1) confruntarea cu Uruguay.

Cu o nouă victorie, Rusia ar deveni prima echipă care își asigură calificarea în optimi. De partea cealaltă, egiptenii nu au decât șansa vitoriei dacă vor să treacă de grupe.

Rusia. A obținut cea mai categorică victorie înregistrată până acum la Cupa Mondială 2018. Deși obținut în fața unui adversar modest, scorul de 5-0 a fost o surpriză, având în vedere rezultatele rușilor din meciurile amicale. Cu Egipt va fi probabil un meci mult mai greu, dar asta nu înseamnă că Rusia nu poate câștiga, mai ales că joacă acasă.

Egipt. Rămas pe banca de rezerve în meciul de debut cu Uruguay, Mohammed Salah este văzut ca un salvator și sunt mari șanse să fie aruncat în luptă împotriva naționalei gazdă. În meciul cu Uruguay, africanii au atacat puțin. Au preferat să se apere bine, dar au avut ghinion, primind gol la una dintre ultimele faze. Chiar și cu Salah în echipă, probabil că Egiptul va juc tot în apărare și va încerca să înscrie pe contraatac.

La ce ne așteptăm…

Rusia va deveni prima echipă calificată în optimile de finală dacă o învinge pe Egipt. Se așteaptă ca gazdele să domine, mai ales că africanii au tendința să se apere. Totuși, specialiști așteaptă un meci cu puține goluri.

Știați că…

Pentru prima dată, doi jucători au înscris primul lor gol la națională chiar în meciul de deschidere de la Cupa Mondială: Yury Gazinsky și Denis Cheryshev.

Formații probabile

Rusia: Igor Akinfeev – Mario Fernandes, Ilya Kutepov, Sergei Ignashevich, Yuri Zhirkov – Roman Zobnin, Yury Gazinsky, Daler Kuziaev – Aleksandr Golovin, Denis Cheryshev – Fedor Smolov. Selecționer: Stanislav Cherchesov

Egipt: Mohammed El Shenawy – Ali Gabr, Ahmed Hegazy, Ahmed Fathi, Mohammed Abdelshafy – Tarek Hamed, Mohammed El Neny, Mahmoud Trezeguet, Abdullah Al Said – Mohammed Salah, Marwan Mohsen. Selecționer: Hector Cuper

Adaugati comentariu