World Cup 2018- Meciul 18: Avancronică Portugalia-Maroc

Portugalia-Maroc

Portugalia-Maroc deschide programul zilei de astăzi.

Portugalia este favorită și va face totul pentru a obține cele trei puncte necesare în lupta pentru calificarea în turul următor. Evident, Maroc, care-și joacă practic ultima șansă, va încerca să îl blocheze pe Ronaldo și să obțină un succes care, evident, după ceea ce am văzut contra Iranului, ar reprezenta o surpriză. Este însă puțin probabil să-l obțină.

Portugalia. Vine după un spectaculos 3-3 în fața Spaniei la capătul unui meci ân care Ronaldo a înscris de trei ori. Fernando Santos a observat slăbiciunile din jocul apărării, căci Pepe și Jose Fonte nu au evoluat foarte bine împotriva Spaniei, dar probabil că rămân titulari și contra Marocului. În schimb, Goncalo Guedes, jucătorul lui Paris Saint-Germain are ceva concurență cu Ricardo Quaresma, care a evoluat în repriza secundă cu ibericii, iar Joao Mario ar putea apărea la mijloc pentru a da consistență ofensivei.

Maroc. A jucat slab contra Iranului, partidă în care nu și-a creat foarte multe oportunități de a marca. Formația antrenată de Renard nu are prea multe opțiuni azi, un egal cu Portugalia nu ar aduce mare lucru, să nu uităm că urmează disputa cu Spania în ultimul meci al grupei.

La ce ne așteptăm…

Lusitanii au o defensivă bună chiar dacă au primit 3 goluri cu Spania. Să nu uităm că au primit doar 2 goluri în ultimele 9 partide din calificări. Pe de altă parte, jocul din ofensivă al Marocului nu arată deloc bine, Renard nu a găsit soluții împotriva Iranului.În mod normal, vom asista la un succes al Portugaliei.

Știați că…

Este doar a 2-a confruntare oficială, cele două echipe s-au mai întâlnit la Cupa Mondială din 1986, Maroc s-a impus atunci cu 3-1.

Formații probabile

Portugalia: Rui Patrício- Cedric Soares, Pepe, Jose Fonte,  Guerreiro- Bernardo Silva, Joao Moutinho, William Carvalho, Bruno Fernandes- Goncalo Guedes, Cristiano Ronaldo. Selecționer: Fernando Santos

Maroc: Mohamedi- Nabil Dirar,  Mehdi Benatia, Manuel Da Costa, Achraf Hakimi- El Ahmadi, Moubarak Boussoufa- Nordin Amrabat, Younes Belhanda, Hakim Ziyach- Khalid Boutaïb. Selecționer: Herve Renard.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top