World Cup 2018- Meciul 19: Avancronică Uruguay-Arabia Saudită

Uruguay-Arabia Saudită

Uruguay-Arabia Saudită este un meci de totul sau nimic pentru sud-americani.

După ce Rusia a făcut 6 puncte, Uruguay, care a adunat deja 3 puncte, își poate asigura și ea calificarea în faza următoare și, totodată, să continue lupta pentru primul loc în grupă. De partea cealaltă, saudiții încearcă să lase o altă impresie după dezastrul din meciul cu Rusia.

Uruguay. Sud-americanii au ratat mult și au avut nevoie de reușita fundașului Gimenez pentru a trece de Egipt. A luat însă  cele 3 puncte, iar acum, după înfrângerea africanilor contra Rusiei, cu un egal sunt deja în faza următoare a competiției. Probabil însă că vor forța să obțină victoria care ar transforma disputa cu formația gazdă în derby-ul grupei.

Arabia Saudită. Contra Rusiei nimic nu a mers pentru echipa pregatită de Pizzi. Apărarea a fost comică, iar atacurile foarte palide, saudiții nereușind să trimită nici un șut pe poartă. În aceste condiții, acel 0-5 se explică. De la acest meci probabil că nu așteaptă prea multe, dar speră să schimbe cumva acea impresie proastă lăsată în meciul inaugural.

La ce ne așteptăm…

Sud-americanii pot obține biletele pentru optimi și consider că tocmai aceste surprize îi vor face să trateze meciul cu maximă concentrare. Din ultimele 10 jocuri la Cupa Mondială, Arabia Saudită are 8 în care nu a înscris.Astfel, este foarte probabil să asistăm la o victorie la zero a Uruguayului.

Știați că…
Luis Suarez devine al șaselea jucător din istoria reprezentativei Uruguayului care adună 100 de selecții la echipa reprezentativă. Suarez are deja 51 de reușite în tricoul naționalei, fiind golgeterul all-time al acesteia.

Formații probabile:
Uruguay: Fernando Muslera- Guillermo Varela, Jose Maria Gimenez, Diego Godin, Martin Caceres- Nahitan Nandez, Matias Vecino, Rodrigo Bentancur, Cristian Rodriguez- Luis Suarez, Edinson Cavani. Selecționer: Oscar Tabarez

Arabia Saudită: Mohammed Alowais- Mohammed Alburayk, Osama Hawsawi, Ali Albulayhi, Yasser Alshahrani- Salem Aldawsari, Abdullah Otayf, Salman Alfaraj, Taiseer Aljassam, Yahia Alshehri- Fahad Almuwallad. Selecționer: Juan Antonio Pizzi.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top