World Cup 2018- Meciul 2: Avancronică Egipt-Uruguay

Egipt-Uruguay

Egipt-Uruguay este primul meci al zilei secunde și face parte din Grupa A, aceeași în care evoluează și formațiile care au disputat meciul de deschidere.

Egipt. Egiptenii s-au calificat la acest mondial după ce au câștigat fără probleme o grupă de calificare din care au mai facut parte Uganda, Ghana și Congo. Lotul condus de Cuper nu este chiar slab, având în componență nu mai puțin de  7 jucători care evoluează în Anglia, mulți dintre ei chiar în Premier League, în frunte cu Salah. În amicale nu s-au descurcat prea bine, însă nici rușii nu o făcuseră și au schimbat fața jocului în debutul la Mondiale.

Uruguay. Uruguayenii sunt la a 3 participare consecutivă, după ce la ultimele 2 ediții au reușit să treacă de faza grupelor, iar în 2010 au ocupat locul 4, pierzând finala mică contra actualei deținătoare a trofeului, Germania. Drumul până în Rusia nu a fost greu pentru elevii lui Tabarez, care au terminat pe 2 grupa de calificare, în spatele Braziliei.

La ce ne așteptăm…

Victoria Rusiei (proporțiile scorului nici nu mai contează) pune presiune pe ambele formații, care au nevoie de un start lansat dacă-și doresc să meargă mai departe. Uruguayul este favorită, însă Salah, care a fost anunțat titular, poate să creeze oricând surprize. Este de așteptat să avem parte de un nou meci spectaculos, cu minimum două reușite.

Știați că…

Cele două formații s-au mai întâlnit o singură dată, în urmă cu 12 ani, într-un joc amical, iar atunci sud-americanii s-au impus cu scorul de 2-0.

Formații probabile

Egipt: Mohamed El Shenawy- Ali Gabr, Ahmed Hegazy, Ahmed Fathi, Mohamed Abdel Shafi- Tarek Hamed, Mohamed Elneny, Mahmoud Trezeguet, Abdulla Said- Ramadhan Sobhi, Mohamed Salah. Selecționer: Hector Cuper.

Uruguay: Fernando Muslera- Guillermo Varela, Jose Maria Gimenez, Diego Godin, Martin Caceres- Nahitan Nandez, Matias Vecino, Rodrigo Bentancur, Giorgian De Arrascaeta- Edinson Cavani, Luis Suarez. Selecționer: Oscar Tabarez.

Adaugati comentariu