World Cup 2018- Meciul 20: Avancronică Iran-Spania

Iran-Spania

Iran-Spania pune capăt zilei de astăzi. Un meci în care spaniolii au nevoie de un succes pentru a continua cursa cu Portugalia pentru primul loc în grupă.

După prima etapă, Iran conducea grupa după victoria cu 1-0 în fața Marocului, în timp ce spaniolii au încasat trei goluri de la Cristiano Ronaldo, dar au izbutit să scoată un egal.

Iran. Doar trei goluri încasate în 10 meciuri din preliminarii, dintre care 2 în ultima partidă când era deja calificată. Este o formație care se apără excelent, dar nu impresionează la capitolul ofensiv, unde a înscris doar de 10 ori în 10 partide. În meciul cu Maroc au mizat tot pe defensivă, care s-a dovedit impenetrabilă, și au dat lovitura pe final.

Spania. Ibericii au trecut cu bine peste șocul demiterii lui Lopetegui și peste meciul cu Portugalia. Fernando Hierro nu a schimbat nimic, așa cum era de așteptat, și va păstra, probabil componența primului 11. Spaniolii au nevoie de victorie pentru a nu depinde în ultima etapă de portughezi.

La ce ne așteptăm…

Iranul a fost dominată de Maroc și va avea foarte puțin mingea în acest meci. Cred că Spania va câștiga la cel puțin 2 goluri diferență, deoarece diferența de valoare este una foarte mare, iar motivația lui Isco și compania este la cote înalte.

Știați că…

Victoria Iranului contra Marocului este prima la Mondiale după acel 2-1 cu SUA realizat în 1998. De-atunci jucaseră 7 meciuri, iar linia era 0-5-2. În plus, a fost primul succes al unei formații asiatice după 12 jocuri la Mondiale, ultimul triumf fiind cel izbutit de Japonia, în 2010, 3-1 cu Danemarca.

Formații probabile
Iran: Ali Beiranvand-Ramin Rezaeian, Morteza Pouraliganji, Pejman Montazeri- Masoud Shojaei, Saeid Ezatolahi, Ehsan Haji Safi, Omid Ebrahimi- Vahid Amiri, Sardar Azmoun, Alireza Jahanbakhsh. Selecționer: Carlos Quieroz

Spania: David de Gea- Jordi Alba, Sergio Ramos, Gerard Pique, Nacho- Sergio Busquets, Thiago Alcantara , Andres Iniesta, Isco, David Silva- Diego Costa. Selecționer: Fernando Hierro.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top