World Cup 2018- Meciul 21: Avancronică Danemarca-Australia

Danemarca-Australia

Danemarca-Australia deschide programul zilei.

Întâlnirea poate aduce numele primei echipe calificate în „optimile“ competiţiei din această grupă. Danezii au trecut de Peru, în timp ce Australia a cedat în fața Franței, însă după un meci în care nu au jucat deloc rău. Evident, danezii sunt favoriți, iar dacă înving urmează să aștepte derby-ul cu Franța doar pentru a-și cunoaște poziția finală în grupă.

Danemarca. Este neînvinsă din octombrie 2016 și și-a păstrat invincibilitatea și după duelul cu Peru, formație care nu mai pierduse din luna noiembrie a aceluiași an. Este o echipă mai închegată, care ascultă de acelaşi dirijor şi trage în aceeaşi direcţie, omogenitatea și spiritul de luptă fiind potențate de sclipirile lui Eriksen.

Australia. A pierdut greu primul joc, 1-2 cu Franţa, după ce scorul a fost egal, 1-1, până în minutul 80, iar acest rezultat strâns poate provoca o anumită impresie. Realitatea e, însă, că scorul a fost înşelător şi, de data asta, coordonatele meciului cu Danemarca diferă categoric. Contra Franţei, Australia s-a apărat energic, încercând să apere un punct care, multă vreme, le-a făcut cu ochiul jucătorilor antrenaţi de olandezul Bert van Marwijk.

La ce ne așteptăm…

Bine aşezată în teren, cu o defensivă sigură, înfruntând o echipă care va fi silită să rişte, Danemarca pare în poziţia optimă să câştige încă un meci şi, astfel, să îşi rezolve matematic problema calificării în optimile de finală, fără să îşi mai facă griji că urmează o ultimă bătălie imprevizibilă cu Franţa.

Știați că…
Danemarca este neînvinsă de 16 meciuri în toate competițiile, linia sa fiind 9-7-0. Ultima înfrângere este acel 0-1 cu Muntenegru din 11 octombrie 2016. Doar Spania (21 de jocuri) și Belgia (20) au mai multe confruntări fără înfrângere.

Formații probabile
Danemarca: Kasper Schmeichel- Jens Stryger Larsen, Andreas Christensen, Simon Kjaer, Henrik Dalsgaard- Lasse Schone, Thomas Delaney, Christian Eriksen- Pione Sisto, Nicolai Jorgensen, Yussuf Yurary Poulsen. Selecționer: Aage Hareide.

Australia: Mathew Ryan- Aziz Behich, Mark Milligan, Trent Sainsbury, Josh Risdon- Aaron Mooy, Tom Rogic, Mile Jedinak, Robbie Kruse- Tomi Juric, Mathew Leckie. Selecționer: Bert van Marwijk.

Adaugati comentariu