World Cup 2018- Meciul 22: Avancronică Franța-Peru

Franța-Peru

Franța-Peru este un meci care poate limpezi sau complica situația în grupă.

Franța a început cu un succes la limită în fața australienilor, în timp ce Peru a cedat, 0-1, contra Danemarcei. Pentru sud-americani acesta este un joc în care nfrângerea le aduce eliminarea. Un egal sau un succes al peruanilor ar face ca jocurile din ultima zi a grupei, atunci când băieții lui Gareca joacă împotriva australienilor, iar francezii cu danezii să devină decisive pentru soarta calificării.

Franța. Franța a debutat cu emoții la Campionatul Mondial, unde a avut nevoie de un autogol și mult noroc pentru a învinge Australia. Jocul a fost marea problemă a echipei lui Deschamps, un joc greoi, cu destul de puține ocazii, asemănător celui din ultimul amical (1-1 cu SUA). Deschamps pregătește două modificări, în primul 11. Vor intra, din primul minut, Matuidi și Giroud, și vor rămâne pe margine Dembele și Tolisso.

Peru. A pierdut primul meci cu 1-0, dar echipa lui Ricardo Gareca a ratat un penalty în prelungirile primei reprize, la 0-0, prin Cueva. Cu eșecul în fața danezilor, Los Incas au pus punct unei serii de 15 meciuri fără înfrângere, serie începută în martie anul trecut, cu un 2-2 în fața Venezuelei. Echipa lui Gareca vine după două meciuri în care nu a reușit să înscrie, 0-0 cu Suedia, în ultimul amical și 0-1 cu Danemarca.

La ce ne așteptăm…

Echipa lui Deschamps nu are cum să fie încântată de perspectiva unui meci decisiv cu Danemarca, așa că va face totul pentru a-și asigura cele 3 puncte necesare pentru calificarea în optimi. Dar cum jocul Franței nu merge așa cum ar trebui nu este exclus să avem parte de o confruntare cu multe reușite, în care ambele formații să înscrie.

Știați că…
Cele două formații s-au mai întâlnit o singură dată, într-un amical disputat la Paris, în aprilie 1982, înaintea ultimului turneu final la care au participat peruanii. Atunci s-a impus Peru, la limită, 1-0.

Formații probabile
Franța: Hugo Lloris- Benjamin Pavard, Raphael Varane, Samuel Umtiti, Lucas Hernandez- Paul Pogba, Ngolo Kante, Blaise Matuidi- Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Kylian Mbappe. Selecționer: Didier Deschamps.

Peru: Pedro Gallese- Luis Advincula, Christian Ramos, Alberto Rodriguez, Miguel Trauco- Pedro Aquino, Yoshimar Yotun, Andre Carrillo, Edison Flores, Jefferson Farfan- Paolo Guerrero. Selecționer: Ricardo Gareca.

Adaugati comentariu