World Cup 2018- Meciul 26: Avancronică Serbia-Elveția

Serbia-Elveția

Serbia-Elveția, un derby pentru ieșirea din Grupa E, pune capăt zilei de astăzi.

Este un meci în care se joacă, în principiu, destinul celor două reprezentative la Mondiale. Sârbii au câștigat primul meci și și-ar dori să facă 6 puncte, în timp ce elvețienii trebuie să nu piardă pentru a-și menține șansele de calificare în condițiile în care întâlnesc Costa Rica în ultima rundă.

Serbia. A crescut mult în ultimii ani, dispunând de o generație foarte talentată, având în componența lotului jucători de mare valoare ca Milinkovic-Savic, Mitrovic, Matic, Tadic sau Kolarov, care joacă în campionatele puternice ale fotbalului european.Acum își dorește să probeze această forță cu un rezultat bun la acest turneu final.

Elveția. Trebuie menționat faptul ca elvețienii se află la al treilea turneu mondial consecutiv, în 2010 oprindu-se în grupe, însa în 2006 și în 2014 au ajuns în optimi, lucru pe care și-l doresc și de la acest turneu. Egalul contra braziliei le-a dat încredere, dar vor reuși să treacă de talentații sârbi?

La ce ne așteptăm…

După cum au evoluat elvețienii contra Braziliei și „răutatea” de care dau dovadă jucătorii sârbi în teren, ne așteptăm la un meci încins, cu multe cartonașe. În ceea ce privește verdictul final, este greu de anticipat. Nu este exclus să avem parte de un meci cu reușite de ambele părți și cu multe reușite, dar nici să asistăm la un joc închis.

Știați că…
Selecționerul Sewrbiei, Mladen Krstajic, are amintiri foarte bune legate de Elveția din perioada în care evolua ca jucător. Fostul fundaș care a strâns 59 de selecții a marcat primul său gol în tricoul reprezentativei într-un meci contra elvețienilor, jucat în 2001, și încheiat cu 2-1 pentru Iugoslavia.

Formații probabile
Serbia: Vladimir Stojkovic- Branislav Ivanovic, Nikola Milenkovic, Dusko Tosic, Aleksandar Kolarov- Nemanja Matic, Luka Milivojevic, Sergej Milinkovic-Savic, Dusan Tadic, Filip Kostic- Aleksandar Mitrovic.

Elveția: Yann Sommer- Stephan Lichtsteiner, Fabian Schaer, Manuel Akanji, Ricardo Rodriguez- Valon Behrami, Granit Xhaka- Xherdan Shaqiri, Blerim Dzemaili, Steven Zuber- Haris Seferovic.

Adaugati comentariu