World Cup 2018- Meciul 28: Avancronică Coreea de Sud-Mexic

Coreea de Sud-Mexic

Coreea de Sud-Mexic este un meci extrem de important pentru ambele echipe. Dacă pentru asiatici înfrângerea echivalează cu eliminarea din competiție, în cazul Mexicului un succes este echivalent cu promovarea în turul următor.

Mexicul a avut și șansă contra Germaniei, dar este limpede că aceasta nu este suficientă pentru a învinge campioana în exercițiu. Mexicanii au calitate și sunt favoriți în această partidă. Sigur, este de așteptat ca adversarii să lupte pentru șansa lor, dar faptul că vor încerca nu este suficient.

Coreea de Sud. A pierdut primul meci la limită, însă dacă nu era portarul Cho lucrurile puteau să stea mult mai rău, Echipa este dependentă de vedeta lui Tottenham, Son, iar acest lucru o costă, pentru că atunci când acesta este blocat, lucrurile nu stau deloc bine.

Mexic. O victorie împotriva naționalei din Coreea de Sud ar însemna un drum mai liniștit către optimile Campionatului Mondial, unde naționala Mexicului a fost la ultimee șase ediții. Chicharito, Lozano, Guardado, Ochoa și Layun au experiența necesară pentru a-l obține.

La ce ne așteptăm…

Coreea de Sud nu a marcat în ultimele 3 partide și nu a tras pe poartă la debutul la acest Campionat Mondial contra Suediei. Mexicanii, în schimb, sunt pe val după victoria uriașă de acum 6 zile, 1-0 cu Germania. Mexicul se va impune fie și la limită.

Știați că…

Coreea de Sud și Mexic s-au întâlnit de 6 ori, iar scorul este egal. Fiecare dintre cele două echipe are câte două victorii. Singura partidă directă oarecum relevantă a fost în 2014, când mexicanii au câștigat cu 4-0.

Formații probabile

Coreea de Sud: Cho – Lee Yong, Jang Hyun-Soo, Kim Young-Gwon, Kim Min-Woo – Moon, Ju Se-Jong, Ki Sung-Yong, Hwang Hee-Chan – Lee Jae-Sung, Geung Min Son. Selecționer: Shin Tae-Young

Mexic: Ochoa – Alvarez Velazquez, Salcedo, Moreno, Gallardo Vasconcelos – Layun, Herrera, Guardado – Vela, Chicharito, Lozano. Selecționer: Juan Carlos Osorio

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top