World Cup 2018- Meciul 28: Cronică Coreea de Sud-Mexic 1-2

Coreea de Sud-Mexic

Coreea de Sud-Mexic s-a încheiat cu victoria mexicanilor, care fac un pas mare către calificare. Asiaticii părăsesc competiția.

Sud-coreenii au depins iar prea mult de Son. Și chiar dacă jucătorul lui Tottenham a prins o zi bună și a izbutit să marcheze, reușita sa nu a fost suficientă pentru a le aduce un rezultat pozitiv. Pentru că Mexic a știut să-și pună în valoare atuurile, a controlat partida și și-a trecut în cont al doilea succes la acest turneu final. Cu șase puncte au șanse mari de calificare. Dacă Germania bate Suedia, au nevoie de un punct cu nordicii pentru a merge mai departe. În cazul oricărui alt rezultat sunt deja în turul următor. Ceea ce, evident, va însemna că și-au atins unul dintre obiectivele propuse pentru această ediție a Cupei Mondiale.

Momentul cheie

La 21 de minute de la reluare, mexicanii și-au dublat avantajul prin Chicarito, care a finalizat o acțiune de contraatac pe care a purtat-o precum în zilele bune. Era 2-0 pentru Mexic, iar diferența avea să fie prea mare pentru ca sud-coreenii să o mai poată întoarce. Succesul le permite mexicanilor să facă un pas mare către calificarea în faza eliminatorie.

Golurile

25: Vela (Mexic) transformă impecabil o lovitură de pedeapsă acordată în urma unui henț evident al lui Jang Hyun-Soo: 0-1.

66: Chicarito (Mexic) înscrie la capătul unui contraatac purtat excelent: 0-2.

93: Son (Coreea de Sud) ia o acțiune pe cont propriu și finalizează cu un ”trasor” din afara careului: 1-2.

Formații

Coreea de Sud: Cho – Lee Yong, Jang Hyun-Soo, Kim Young-Gwon, Kim Min-Woo (84 Hong-Chul) – Moon (77 Woo-Young), Ju Se-Jong (64 Seung-Woo) , Ki Sung-Yong, Hwang Hee-Chan – Lee Jae-Sung, Geung Min Son. Selecționer: Shin Tae-Young

Mexic: Ochoa – Alvarez Velazquez, Salcedo, Moreno, Gallardo Vasconcelos – Layun, Herrera, Guardado (68 R.Marquez) – Vela (77 dos Santos), Chicharito, Lozano (71 Corona). Selecționer: Juan Carlos Osorio

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top