World Cup 2018- Meciul 29: Avancronică Germania-Suedia

Germania-Suedia

Germania-Suedia încheie programul zilei de astăzi.

După succesul Mexicului, care și-a asigurat calificarea, Germania este sub presiune. Dacă pierde este out. Dacă face egal este la mâna adversarilor, Suedia întâlnind Mexic în ultima etapă. Un succes le-ar da șansa să meargă mai departe dacă înving și Coreea de Sud și transformă jocul dintre Mexic și Suedia într-unul de care pe care.

Germania. Campioana mondială a pierdut contra Mexicului meciul de debut. Este adevărat, nu au avut șansă, dar nici jocul n-a mers, echipa lui Low arătând iar slăbiciuni evidente, ca și în ultimul amical dinaintea Mondialului, în care au remizat cu SUA. Joachim trebuie să schimbe ceva neapărat în jocul Germaniei, altfel deținătoarea trofeului poate calca pe urmele ultimelor două campioane Mondiale, care au părăsit competiția încă din faza grupelor.

Suedia. Suedia a câștigat primul meci de la acest mondial și chiar dacă statistica disputelor directe nu este de partea scandinavilor, Forsberg & compania au motive să fie încrezători. Reprezentativa condusă de Janne Andersson speră să profite de pasa slabă prin care trece Germania și să dea lovitura.

La ce ne așteptăm…

Germania este favorită, iar de-a lungul timpului a demonstrat că știe sî abordeze meciurile decisive, puține fiind ocaziile în care au dezamîgit atunci când au fost cu cuțitul la os. Suedia este însă o nucă tare. A pornit cu șansa a doua și în barajul cu Italia și i-a eliminat folosind chiar armele acestora, o apărare ermeticî, un pressing agresiv și eficiență. Anticipez un meci care va începe sub semnul echilibrului, dar în care există șanse să avem mai multe goluri și, pe de altî parte, ca urmare a tensiunii inerente, probabil multe avertismente.

Știați că…

Germania și Suedia s-au întâlnit de 36 de ori, nemții s-au impus în 15 meciuri, suedezii în 12, iar 9 jocuri s-au încheiat la egalitate. La turneele finale au jucat de patru ori, germanii câștigând în trei ocazii, iar nordicii o confruntare.

Formații probabile

Germania: Manuel Neuer= Joshua Kimmich, Jerome Boateng, Nicklas Sule, Jonas Hector-; Ilkay Gundogan, Toni Kroos- Thomas Muller, Mesut Ozil, Marco Reus- Mario Gomez. Selecționer: Joachim Low.

Suedia: Robin Olsen- Mikael Lustig, Viktor Lindelof, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson- Viktor Claesson, Sebastian Larsson, Albin Ekdal, Emil Forsberg- Marcus Berg, Ola Toivonen. Selecționer: Janne Andersson.

Adaugati comentariu