World Cup 2018- Meciul 3: Avancronică Maroc-Iran

Maroc- Iran este al doilea meci al zilei secunde.

Maroc. Echipa antrenată de Herve Renard, unul dintre cei mai buni antrenori de pe continentul african, revine la Mondiale după două decenii. Africanii nu au mai pierdut vreo dispută de 18 meciuri oficiale, iar în amicalele din acest an nu au suferit vreo înfrângere.

Iran. Este prima formație din Asia calificată pentru Mondialul din Rusia. Asiaticii au mai jucat cu două echipe din Africa la edițiile precedente ale Cupei Mondiale, remizând 1-1 cu Angola și 0-0 cu Nigeria. Iranul a câștigat 3 din ultimele 5 partide, trecând de Lituania, Algeria și Uzbekistan.

La ce ne așteptăm…

Marocanii sunt mari favoriți ai întâlnirii și vor domina această întâlnire. Iran se bazează în special pe defensiva sa extrem de exactă, astfel că este foarte puțin probabil să avem parte și de un meci cu multe reușite. Cel mai probabil vom avea parte de un succes cu 1-0 sau 2-0 al formației africane.

Știați că…

Maroc revine la Mondiale după 20 de ani. Ultimul meci la Mondiale a fost un 3-0 contra Scoției, pe 23 iunie 1998. Cu două zile înainte, Iran învingea SUA cu 2-1, obținând unicul succes din istoria participărilor sale la Mondiale.

Formații probabile

Maroc: Monir El Kajoui- Hamza Mendyl, Romain Saiss, Mehdi Benatia, Achraf Hakimi- Hakim Ziyech, Mbark Boussoufa, Younes Belhanda, Karim El Ahmadi, Noureddine Amrabat- Khalid Boutaib. Selecționer: Herve Renard

Iran: Ali Beiranvand- Milad Mohammadi, Morteza Pouraliganji, Roozbeh Cheshmi, Pejman Montazeri- Masoud Shojaei, Ehsan Haji Safi, Omid Ebrahimi- Vahid Amiri, Sardar Azmoun, Alireza Jahanbakhsh. Selecționer: Carlos Queiroz

 

Adaugati comentariu