World Cup 2018- Meciul 3: Cronica Maroc-Iran 0-1

Maroc-Iran

Maroc-Iran a fost 0-1, Bouhaddouz, cu primul autogol  al anului, fiind eroul negativ la capătul unui meci în care Iran a obținut un succes puțin scontat.

Toată lumea a mers pe mâna Marocului, formație neînvinsă în amicalele care au precedat Mondialul, dar și în ultimele 18 partide oficiale. Iran a făcut însă ceea ce știe mai bine. S-a apărat perfect, a avut de partea sa și șansa, iar în ultimul minut de prelungiri a dat lovitura. Un cadou pentru Carlos Queiroz aflat la al treilea CM, premieră pentru un tehnician portughez.

Momentul cheie

Ca și la meciul precedent, este limpede, momentul decisiv a fost cel din prelungiri, atunci când în urma unui atac, Iranul, care reușise să reechilibreze balanța, a obținut o lovitură liberă, iar în urma acesteia, Bouhaddouz, care intrase în minutul 77, a marcat în proprie poartă.

Golul

95: Mingea trimisă din lovitură liberă este atinsă cu capul de ghinionistul Aziz Bouhaddouz (Maroc) și apoi intră în poartă.

Formații

Maroc: El Kajoui – Hakimi, Benatia, Saiss – Boussoufa, Ziyach, El Ahmadi, Harit (82 Da Costa) – N. Amrabat (76 S. Amrabat), El Kaabi (77 Bouhaddouz), Belhanda. Antr: R. Herve
Iran: Beiranvand – Ramin, Cheshmi, Pouraliganji – Ansarifard, Ebrahimi (80 Hosseini), Haji Safi, Shojaei (68 Taremi) – Jahanbakhsh (85 Ghoddos), Azmoun, V. Amiri. Antr: C. Queiroz

Adaugati comentariu