World Cup 2018- Meciul 31: Cronică Japonia-Senegal 2-2

Japonia-Senegal

Japonia-Senegal s-a terminat la egalitate, 2-2. Ambele echipe au șanse să meargă mai departe, iar acum oricare dintre echipele care pierde în meciul dintre Polonia și Columbia pleacă acasă.

Am avut parte de un meci spectaculos. Senegal a condus de două ori grație reușitelor lui Mane și Wague, dar niponii au izbutit să egaleze de fiecare dată. S-a încheiat astfel, așa cum aminteam, 2-2, și cu câte 4 puncte în cont, cele două formații visează acum la calificarea în turul următor. Decisiv pentru soarta grupei este însă meciul serii.

Momentul cheie

În minutul 78 Senegalul era calificată în turul următor. Honda, care intrase în teren de puține minute, a profitat însă de o suită incredibilă de erori a defensivei africane și a restabilit egalitatea. Japonia a rămas în cărți pentru calificarea în turul următor.

Golurile

11: Mane (Senegal), starul lui Liverpool, a înscris dintr-un ricoșeu fericit, după ce goalkeeper-ul Kawashima a respins greșit o minge ușoară: 0-1.

34: Inui (Japonia) finalizează o fază superbă de atac a formației nipone și restabilește egalitatea: 1-1.

71: Wague aduce din nou în avantaj echipa Senegalului cu o reușită din interiorul careului: 1-2.

78: Honda face ca tabela să arate din nou un rezultat de egalitate profitând de erori în lanț ale apărătorilor din Senegal: 2-2.

Formații

Japonia: Kawashima – Sakai, Yoshida, Shoji, Nagatomo – Hasebe, Shibasaki – Haraguchi (75 Okazaki), Kagawa (72 Honda), Inui (87 Osami) – Osako. Selecționer: Akira Nishino

Senegal: N’Diaye – Sabaly, Koulibaly, Sane, Wague – Ndiaye (81 C. N’Doye), N’Diaye (65 Kouyate), Gueye – Sarr, Niang (86 Diouf), Mane. Selecționer: Aliou Cisse

 

 

Adaugati comentariu