World Cup 2018- Meciul 32: Avancronică Polonia-Columbia

Polonia-Columbia

Polonia-Columbia pune punct meciurilor din această ultimă zi a etapei a doua din faza grupelor.

Este un meci de care pe care. Oricare echipă pierde, pleacă acasă. Dacă vom consemna un rezultat de egalitate însă, totul se joacă în ultima etapă. Iar dacă atunci vom consemna victorii ale celor două adversare de astăzi, toate echipele din această grupă se vor afla la egalitate de puncte, 4, astfel că va decide golaverajul.

Polonia. Formația antrenată de Adam Nawalka nu a demonstrat nimic în prima partidă din Rusia, să nu uităm că Polonia a câștigat grupa de calificare cu 8 victorii din 10 partide. Robert Lewandowski  a fost anihilat complet de apărarea africană, nici colegii săi nu au evoluat bine. Jakub Blaszczykowski deși are 100 de selecții la națională ar putea să stea doar rezervă azi, defensiva se bazează pe Cionek, Pazdan și Bednarek. Piszczek și Rybus vor evolua pe flancuri, în atac Arkadiusz Milik ar trebui să-l ajute pe Lewandowski.

Columbia. Columbia și-a făcut viața grea încă din minutul 6 contra Japoniei, penalti și cartonaș roșu încasat pentru henț în careu. A reușit să egaleze înainte de pauză în 10 oameni, grație loviturii libere executate de Juan Quintero. Pe finalul jocului Japonia a marcat dintr-un corner prin Yuya Osako. Carlos Sánchez este suspendat azi din cauza cartonașului roșu primit, o imprudență care a costat Columbia, poate altfel s-ar fi derulat partida.

La ce ne așteptăm…

Meci decisiv pentru a păstra șanse de calificare din Grupa H a Cupei Mondiale, un GG este destul de probabil, în prima dispută a fost un 2-1 când ambele echipe au pierdut . Tot 2-1 a fost și în singura partidă dintre cele două formații. Dacă Polonia sau Columbia marchează în prima repriză atunci echipa condusă ar trebui să forțeze egalarea, înfrângerea este echivalentă cu eliminarea de la acesta competiție. Egalul ar păstra ceva șanse teoretice, fiecare echipă ar sta la jocul rezultatelor din ultima partidă a grupei.

Știați că…

Antrenorul Poloniei, Nawalka, și-a încheiat cariera internațională cu un meci contra Columbiei. Era a 34-a sa convocare, iar atunci Polonia s-a impus cu 4-1 în ceea ce a fost primul meci direct dintre cele două formații.

Formații probabile
Polonia: Wojciech Szczesny- Kamil Glik; Michal Pazdan, Lukasz Piszczek- Maciej Rybus, Jacek Goralski, Grzegorz Krychowiak, Bartosz Bereszyniski; Kamil Grosicki- Piotr Zielinski, Robert Lewandowski​

Columbia: David Ospina- Santiago Arias, Cristian Zapata, Oscar Murillo, Johan Mojica- Abel Aguilar, Wilmar Barrios- Juan Cuadrado, James Rodriguez, Luis Muriel- Radamel Falcao.

Adaugati comentariu