World Cup 2018- Meciul 32: Cronică Polonia-Columbia 0-3

Polonia-Columbia

Polonia-Columbia s-a terminat cu o victorie la scor de forfait în favoarea sud-americanilor. Polonezii știu deja că pleacă acasă, în timp ce Columbia mai speră la calificare.

Columbienii, mai tehnici, polonezii cu voința, împingând jocul spre careul advers cu speranța că Ldewandowski iese la rampă. Miza și-a spus însă cuvântul și nu am avut prea multe ocazii în prima repriză. S-a deschis totuși scorul: Mina, care n-a jucat în primul meci, s-a înălțat imperial peste toată defensiva adversă înainte de a puncta decisiv cu capul.

În repriza secundă, columbienii au lăsat inițiativa polonezilor pentru a profita de viteza superioară și a puncta pe contraatac. Și Falcao, din pasa lui Quintero, plus Cuadrado, lansat de James (care centrase și la primul gol), cu o fază marcă proprie, au făcut ca tabela să arate la final 3-0 în favoarea lor.

Momentul cheie

Golul lui Falcao, desigur. Era 1-0 pentru Columbia, dar Polonia presa. Reușita lui Radamel a pus practic jocului și speranțelor de calificare ale polonezilor.

Golurile

40: Mina reia impecabil, cu capul, o centrare cu exteriorul a lui James: 0-1.

70: Quintero este omul cu pasa decisivă pe un contraatac, Falcao îi ia fața adversarului direct și trimite în colțul lung cu exteriorul: 0-2.

75; Cuadrado, care cu o fază înainte respinsese o minge din fața propriului careu, sprintează 70 de metri pentru a fructifica deschiderea excelentă a lui James: 0-3.

Formații

Polonia: Szczesny – Bereszynski (72 Teodorczyk), Piszczek, Bednarek – Pazdan (80 Glik), Rybus, Krychowiak, Goralski – Zielinski, Kownacki (57 Grosicki), Lewandowski. Selecționer: Adam Nawalka

Columbia: David Ospina – Santiago Arias, Yerry Mina, Davinson Sanchez, Johan Mojica – Abel Aguilar (32 Uribe), Wilmar Barrios – Juan Cuadrado, Juan Quintero (73 Lerma), James Rodriguez – Radamel Falcao (78 Bacca). Selecționer: Jose Pekerman

Adaugati comentariu