World Cup 2018- Meciul 33: Avancronică Uruguay-Rusia

Uruguay-Rusia

Uruguay-Rusia este jocul care contează în Grupa A. Ambele formații și-au asigurat deja biletele pentru turul următor, iar de rezultatul jocului de astăzi depinde ordinea celor două la finalul primei faze.

Uruguay și Rusia își dispută primul loc fără să poată face calcule privind viitoarea adversară. Și aceasta pentru că jocurile din Grupa B se vor desfășura ulterior, astfel că mai degrabă Portugalia și Spania, favorite la calificare, își vor putea așeza lucrurile așa cum își doresc.

Uruguay. Sud-americanii au obținut maximum de puncte în primele două meciuri. Este adevărat, au fost succese la limită, dar acest lucru este mai puțin important. Defensiva a fost punctul forte al reprezentativei sud-americane la acest turneu și în continuare va fi greu de străpuns. Iar Muslera are un motiv suplimentar să își dorească un meci mare. Este la selecția 100 și cu 14 jocuri la turneele finale devine liderul all-time al Uruguayului, depășindu-l pe Ladislao Mazurkiewicz.

Rusia. Înaintea competiției trupa lui Stanislav Cherchesov era vazută drept potențială dezamăhire la actuala ediție a Mondialelor. Se spunea că nu va reuși să se califice și să se înscrie astfel pe lista formațiilor gazdă care părăsesc rapid întrecerea. Rușii au făcut însă șase puncte, izbutind nu doar să facă scor cu Arabia Saudită, ci și să se impună concludent în fața Egiptului.

La ce ne așteptăm…

Chiar dacă ambele echipe sunt calificate în optimi, nici una nu va forța. Rusia are și varianta remizei, dar Uruguay rămâne favortită, mai cu seamă că are o defensivă foarte bună și poate da lovitura pe contraatac. În mod normal, Uruguay nu pierde această întâlnire.

Știați că…

Uruguay a câștigat toate cele patru meciuri din turneele finale în care Suarez a marcat, ar a pierdut în cele două confruntări în care a făcut-o Cavani. Să se schimbe istoria?

Formații probabile
Uruguay: Fernando Muslera- Martin Caceres, Jose Gimenez, Diego Godin, Diego Laxalt- Carlos Sanchez, Lucas Torreira, Rodrigo Bentancur, Giorgian De Arrascaeta- Luis Suarez, Edinson Cavani. Selecționer: Oscar Tabarez

Russia: Igor Akinfeev- Mario Fernandes, Ilya Kutepov, Sergey Ignashevich, Yuri Zhirkov- Roman Zobnin, Yuri Gazinksy- Aleksandr Samedov, Aleksandr Golovin, Denis Cheryshev- Artem Dzyuba. Selecționer: Stanislav Cherchesov.

Adaugati comentariu