World Cup 2018- Meciul 4: Avancronică Portugalia-Spania

Portugalia-Spania

Portugalia-Spania, derbyul vecinelor din Peninsula Iberică, încheie ziua secundă a Campionatului Mondial.

Portugalia. Portugalia a câștigat Europeanul din Franța mizând pe disciplină, fără să câștige vreun meci în timpul regulamentar în faza eliminatorie. Pe această disciplină, dar și pe vedetele lor, în frunte cu Ronaldo, mizează și acum și speră să evite startul ratat pe care l-au avut în Brazilia, când pierdeau, 0-4, întâlnirea cu Germania.

Spania. Ibericii au un antrenor nou, Hierro, lipsit de experiență. Probabil că acesta va merge pe filosofia lui Lopetegui, pentru că nu are cum să schimbe ceva atât de rapid. Sarcina sa cea mai importantă este să refacă moralul unui lot marcat de o atmosferă explozivă.

La ce ne așteptăm…

Chiar dacă ibericii au antrenor nou, este de așteptat ca ei să domine această întâlnire, iar portughezii să se bazeze pe determinarea lor caracteristică și forța de contraatac. Spaniolii au însă jucători capabili să facă diferența și, probabil, vom asista la un succes al lor după un meci echilibrat.

Știați că…

Chiar dacă se anunță un meci încins, sunt șanse puține ca spionlii să aibă vreun om eliminat. Singurul jucător iberic care a văzut cartonașul roșu este Miguel angel Nadal, unchiul tenismanului Rafa, în meciul cu Coreea de Sud, din 1994, încheiat 2-2.

Formații probabile

Portugalia: Rui Patricio- Raphael Guerreiro, Jose Fonte, Pepe, Cedric- Joao Mario, Joao Moutinho, William, Bernardo Silva- Cristiano Ronaldo, Goncalo Guedes. Selecționer: Fernando Santos

Spania: David De Gea- Jordi Alba, Sergio Ramos, Gerard Pique, Nacho- Sergio Busquets, Thiago Alcantara- Andres Iniesta, Isco, David Silva- Diego Costa. Selecționer: Fernando Hierro.

 

Adaugati comentariu