World Cup 2018- Meciul 41: Avancronică Coreea de Sud-Germania

Coreea de Sud-Germania

Coreea de Sud-Germania este un joc decisiv doar pentru campioana mondială, care își dispută cu Suedia și Mexic biletele pentru turul următor.

Un arbitraj favorabil și super-reușita lui Kroos i-a salvat pe germani la meciul cu Suedia. Acum au de îndeplinit doar formalitatea de a-i învinge pe sud-coreeni, care reprezintă cea mai slabă echipă a turneului, pentru a avea șanse majore să meargă mai departe și să nu se înscrie pe lista campioanelor mondiale eliminate din faza grupelor.

Coreea de Sud. Cu un singur jucător de câmp valoros, Son, adversarii au știut ce au de făcut pentru a neutraliza atacurile coreene. Și chiar dacă Son a marcat în ambele meciuri din Rusia, nu a fost suficient pentru a obține puncte. Celălalt om determinant este portarul Cho, care a menținut rezultatul strâns de fiecare dată.

Germania. Nemților le-a mers perfect până acum în meciurile de la Cupa Mondială jucate împotriva echipelor din Asia: cinci victorii din cinci meciuri, cu 19 goluri marcate, iar în ultimele trei meciuri nu a luat gol. Campionul Mondial Low va arunca în luptă tot ce are mai bun, dar va trebui să se descurce fără Boateng eliminat cu Suedia și Rudi ieșit cu nasul spart la același meci.

La ce ne așteptăm…

Este de așteptat ca Germania să înceapă să-și reintre în ritm și să obțină lejer victoria (de ce nu, chiar fără gol primit). Cu atât mai mult cu cât Low aruncă în luptă tot ce are mai bun.

Știați că…

Low a ajunsla 17 meciuri pe bancă la Cupa Mondială și intră în Top 10 all-time. Lider este Helmut Schon, cu 25 de meciuri, urmat de Carlos Roberto Parreira (23). Low are șanse să-l egaleze în acest turneu pe Luiz Felipe Scolari (21) și să-i depășească pe Bora Milutinovic și Mario Zagallo (ambii 20).

Formații probabile
Coreea de Sud: Jo Hyeonwoo- Lee Yong, Kim Younggwon, Jang Hyunsoo, Hong Chul- Hwang Heechan, Koo Jacheol, Jeong Wooyoung, Lee Seungwoo- Lee Jaesung, Son Heungmin.

Germania: Manuel Neuer- Joshua Kimmich, Niklas Sule, Mats Hummels, Jonas Hector – Ilkay Gundogan, Toni Kroos- Thomas Muller, Marco Reus, Timo Werner- Mario Gomez.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top