World Cup 2018- Meciul 42: Avancronică Mexic-Suedia

Mexic-Suedia

Mexic-Suedia este un meci decisiv pentru ambele echipe în ceea ce privește calificarea.

Dacă Suedia câștigă și Germania nu se încurcă în partida cu Coreea de Sud, Mexic poate părăsi turneul. Deci, se anunță o partidă de totul sau nimic. Mexicanii au părut a avea o formație mai dinamică, dar suedezii, cu o apărare bună și contraatacuri rapide, pot da lovitura.

Mexic. A produs una dintre surprizele primei runde, învingând cu 1-0 Germania, iar apoi s-a impus fără probleme contra sud-coreenilor, 2-1. Sunt extrem de bine organizați, letali pe contraatac, iar Lozano, tânărul atacant al lui PSV este determinant atât ca realizator cât și ca pasator.

Suedia. Deși au început cu o victorie împotriva Coreei de Sud, scor 1-0, suedezii sunt forțați să arate aceeași ambiție pe care au arătat-o în calificări când invingeau pe Franța (2-1) și o eliminau pe Italia în dublă manșă a barajului, 1-0 și 0-0. În cazul în care Germania câștigă partida cu Coreea de Sud, Suedia are nevoie de o victorie la o diferența de minim 2 goluri pentru a merge mai departe în optimi.

La ce ne așteptăm…

Suedia trebuie să câștige la două goluri pentru a merge mai departe, fiind greu de crezut că nemții nu se vor impune contra sud-coreenilor. Probabil că nu se vor avânta din start știind forța mexicanilor pe contraatac, dar dacă minutele se vor scurge fără gol (mexicanilor fiindu-le suficientă o remiză pentru a câștiga grupa) nu vor avea încotro și vor trebui să o facă. Mă aștept la un meci cu goluri.

Știați că…

Singura partidă oficială directă s-a jucat la Campionatul Mondial din 1958, unde Suedia a reușit o victorie clară, scor 3-0. Cele două au mai disputat alte 2 meciuri amicale, în 2005, scor 0-0 și în 2009, când Suedia a învins cu 1-0.

Formații probabile

Mexic: Ochoa – Alvarez, Salcedo, Moreno, Gallardo – Guardado, Herrera – Layun, Vela, Lozano – Chicharito. Selecționer: Juan Carlos Osorio

Suedia: Olsen – Lustig, Lindelof, Granqvist, Augustinsson – Claesson Larsson, Ekdal, Forsberg – Berg, Toivonen. Selecționer: Janne Andersson

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top