World Cup 2018- Meciul 42: Cronică Mexic-Suedia 0-3

Mexic-Suedia

Mexic-Suedia numai a derby nu a arătat. Mexicanii nu numai că nu au izbutit egalul (suficient) care să le garanteze calificarea, au fost făcuți groggy. Noroc cu…poporul prieten coreean care le-a întins o mână când le ardea buza mai tare.

Suedezii au fost enervanți prin calmul cu care i-au pus la punct pe mexicani. Apoi au rezolvat meciul cu o triplă în care am consemnat un gol, un autogol și un penalty transformat. Mexicanii au avut doar ceva „jumătăți” de ocazii și au avut noroc cu surpriza consemnată în cealaltă întâlnire. Dar trebuie să se trezească pentru meciul din primul tur eliminatoriu.

Momentul cheie

Scandinavii au pornit torcida după un luft al lui Claesson și golul izbăvitor al lui Augustinsso, din minutul 50. Au făcut rapid 2-0, scor la care erau calificați chiar și în cazul unui succes al Germaniei, și apoi s-au distanțat la scor de forfait.

Golurile

50: Claesson deschide scorul finalizând o acțiune prelungită de atac: 0-1.

62: Suedezii primesc penalty, iar Granqvist dovedește că este specialist al acestor momente: 0-2.

74: Alvarez marchează în proprie poartă: 0-3.

Formații

Mexic: Ochoa – Alvarez, Salcedo, Moreno, Gallardo (65 Fabian)- Guardado (75 Guardado), Herrera – Layun (89 Peralta), Vela, Lozano – Chicarito. Selecționer: Juan Carlos Osorio

 Suedia: Olsen – Lustig, Lindelof, Granqvist, Augustinsson – Claesson, Larsson (57 G.Svensson), Ekdal (80 Hiljemark), Forsberg – Berg (68 Thelin), Toivonen. Selecționer: Janne Andersson

Adaugati comentariu