World Cup 2018- Meciul 45: Avancronică Japonia-Polonia

Japonia-Polonia

Japonia-Polonia contează doar pentru niponi, polonezii fiind deja eliminați.

Niponii au patru puncte și sunt pe primul loc în grupă, dar ar avea nevoie de un punct pentru a avea matematic calificarea în buzunar. Polonezii sunt însă deciși să facă uitată prestația mediocră pe care au avut-o până în momentul de față, astfel că asiaticii nu vor avea viață ușoară.

Japonia. S-a jucat deschis în partidele niponilor, minim 3 goluri în fiecare partidă de la această Cupă Mondială. Statistica nu este de partea Japoniei, echipa nu a marcat în 4 din ultimele 5 partide de la Cupa Mondială în meciurile cu formații europene. Ultima dată a făcut-o într-o victorie cu 3-1 împotriva Danemarcei în 2010.

Polonia. Polonia a pierdut 8 din ultimele 10 partide disputate la Cupa Mondială. Robert Lewandowski a dezamăgit la actuala ediție, a ratat câteva ocazii de gol, însă fără rezultate pe tabelă. Sunt șanse să fie multe modificări în primul 11 de start, echipa este deja eliminată și joacă doar pentru palmares. Accentul trebuie pus pe defensivă, pentru că a primit cinci goluri în două meciuri.

La ce ne așteptăm…

Chiar dacă este eliminată, Polonia va juca în această partidă, astfel că ar trebui să avem o partidă echilibrată. Sunt multe voci care anticipează o partidă cu goluri, dar rămâne de văzut în ce măsură sunt dispuși niponii să riște.

Știați că…

Japonia a câștigat ambele întâlniri cu Polonia, 5-0 în februarie 1996 și 2-0 în martie 2002.

Formații probabile

Japonia: Kawashima – Sakai, Yoshida, Makino, Nagatomo – Yamaguchi, Shibasaki – Sakai, Okazaki, Usami – Muto
Polonia: Fabianski – Bereszynski, Glik, Bednarek – Kurzawa, Krychowiak, Goralski, Kedzejczyk – Zielinski, Lewandowski, Grosicki

 

 

Adaugati comentariu