World Cup 2018- Meciul 45: Cronică Japonia-Polonia 0-1

Japonia-Polonia

Japonia-Polonia s-a terminat cu succesul polonezilor. Niponii merg însă mai departe grație criteriului fair-play.

Polonia pierduse orice speranță la calificare încă după primele două meciuri. Au vrut însă să nu plece cu coada între picioare și au jucat fotbal. Lucru pe care, în principiu, l-au făcut și asiaticii o vreme. Până la momentul în care Columbia a marcat în celălalt meci al grupei. Din acel moment, au pasat în propria jumătate pentru ca timpul să treacă.

Știau că este egalitate perfectă cu Senegalul, dar au avantajul că au contabilizat mai puține cartonașe decât africanii. Aceasta însemna că sunt calificați ca urmare a criteriul fair-play. Și cum nici polonezii nu se mai omorau cu firea, au ignorat fluierăturile din tribună și acum se pregătesc pentru optimi.

Momentul cheie

De această dată momentul cheie, culmea, este similar cu cel din jocul care se disputa în paralel. Pentru că acela a consființit calificarea Japoniei.

Golul

59: Bednarek stabilește scorul final cu o execuție fără replică pentru portarul nipon: 0-1.

Formații

Japonia: Kawashima – Sakai, Yoshida, Makino, Nagatomo – Yamaguchi, Shibasaki – Sakai, Okazaki (47 Osako), Usami (65 Inui)- Muto (82 Hasebe).
Polonia: Fabianski – Bereszynski, Glik, Bednarek – Kurzawa (79 Peszko), Krychowiak, Goralski, Kedzejczyk – Zielinski (79 Teodorczyk), Lewandowski, Grosicki.

Adaugati comentariu