World Cup 2018- Meciul 46: Avancronică Senegal-Columbia

Senegal-Columbia

Senegal-Columbia este un meci decisiv pentru calificare.

Două echipe spectaculoase, care iubesc fotbalul ofensiv și golurile. Senegal are la îndemână două opţiuni pentru a trece mai departe, egalul şi victoria, pe când Columbia trebuie neapărat să câştige.

Senegal. Nu este o echipă care să domine, dar are un atac exploziv și poate da lovitura oricând. De altfel, în ambele meciuri de până acum au fost dominați, posesia cea mai bună fiind cea consemnată în jocul cu Japonia (43%). Sar-Niang și Mane sunt extrem de periculoși și le vor da mari bătăi de cap fundașilor columbieni.

Columbia. Are o ofensivă pe care mulți și-ar dori-o, cu Cuadrado, James Rodriguez, Quintero, Falcao, iar pe bancă stâ Bacca. Sud-americanii sunt o forţă, dar au și multe meciuri în care nu știu să profite de imensul lor potențial. Jocul cu Japonia, cu greșeli de începători, este o mărturie în acest sens.

La ce ne așteptăm…

Avem două formații ofensive care-și joacă șansa de calificare. Este de așteptat să avem măcar două goluri în acest meci, însă, dacă reușesc columbienii să înscrie iar Japonia este condusă nu este exclus să avem reușite mai puține.

Știați că…

Columbia şi Senegal s-au mai întâlnit o singură dată în istorie, într-un amical disputat chiar înaintea Mondialelor din 2014. Partida s-a încheiat atunci la egalitate, scor 2-2.

Adaugati comentariu