World Cup 2018- Meciul 46: Cronică Senegal-Columbia 0-1

Senegal-Columbia

Senegal-Columbia s-a încheiat cu succesul la limită al sud-americanilor, iar africanii pleacă acasă pentru că au avut mai multe avertismente decât niponii.

Africa este eliminată de la actuala ediție a Mondialelor! Senegal era ultima formație de pe Continentul Negru care se mai putea califica în „optimi”. În minutul 60, când scorurile erau albe și la Samara, și la Volgograd, selecționerul senegalez Aliou Cisse făcea semne jucătorilor săi să temporizeze jocul.

În minutul 74, Mina a înscris  și este pentru prima dată din 1986 când africanii nu au vreo echipă în optimi. Columbia merge mai departe și visează frumos.

Momentul cheie

Columbia a avut mai multe ocazii, dar a avut nevoie de inspirația lui Mina, din minutul 74, care a ”lovit” iar cu o lovitura de cap pentru a se impune și a se califica.

Golul

74: Mina înscrie unicul gol al întâlnirii reluând imparabil cu capul o centrare perfectă: 0-1.

Formații

Senegal:N’Diaye – Gassama, Sane, Koulibaly, Sabaly (74 Wague) – Sarr, Kouyate, Gueye, Mane – Keita (80 Konate), Niang (86 Sakho). Selecționer: Aliou Cisse

Columbia: Ospina – Arias, Sanchez, Mina, Mojica – Uribe (73 Lerma), Sanchez – Cuadrado, Quintero, James (31 Muriel) – Falcao (83 Borja). Selecționer: Jose Pekerman

Adaugati comentariu