World Cup 2018- Meciul 48: Cronică Panama-Tunisia 1-2

Panama-Tunisia

Panama-Tunisia avea drept miză doar locul 3, iar acesta le-a revenit în cele din urmă tunisienilor.

Panama a sperat că poate obține prima victorie din istorie la Mondial și a deschis scorul în minutul 33, când șutul de la distanță al lui Jose Rodriguez a fost deviat în proprie poartă de Meriah. Un gol care a marcat o premieră, primul Mondial la care fiecare echipă a marcat măcar de două ori.

Tunisienii au replicat după pauză și după ce Penedo a intervenit inspirat la două acțiuni periculoase au reușit să întoarcă rezultatul. Tunisia a bifat prima victorie la un Mondial după 40 de ani. Pe 2 iunie 1978, Tunisia o învingea pe Mexic, 3-1, într-un meci din faza grupelor.

Momentul cheie

În minutul 66, Khazri a înscris din interiorul careului după pasa lui Haddadi, reușind al 2500-lea gol din istoria Cupei Mondiale.

Golurile

33: Panama deschide scorul prin autogolul lui Meriah: 1-0.

51: Ben Youssef restabilește egalitatea: 1-1.

66: Khazri aduce victoria echipei Tunisiei: 1-2.

Formații

Panama: Penedo-Machado, Torres (57 Tejada), Escobar, Ovalle – Barcenas, Godoy, Gomez, Guardia Avila (81 Arroyo), Rodriguez – Torres (46 Cummings). Selecționer: Hernan Dario Gomez

Tunisia: Mathlouthi – Nagguez, Bedoui, Meriah, Haddadi – Sassi (46 Badri), Skhiri, Chaalali – F. Ben Youssef, Khazri (89 Srarfi), Sliti (77 Khalil). Selecționer: Nabil Maaloul

 

Adaugati comentariu