World Cup 2018- Meciul 5: Avancronică Franța-Australia

Franța-Australia

Franța-Australia este meciul care deschide ziua a treia, una în care intră în luptă noi formații dintre cele creditate cu șanse mari să ajungă între fazele finale ale competiției.

Franța. ”Cocoșii” au ratat titlul european, cedând contra Portugaliei, în prelungiri, în finala turneului disputat chiar acasă. Între timp lotul s-a schimbat, dar toată lumea afirmă că are mai multă calitate. Băieții lui Deschamps au jucat lent în ultimul amical, 1-1 cu SUA, dar este de așteptat o altă față în meciul de azi. Unul în care, tocmai pentru mai multă viteză, Dembele îi este preferat lui Giroud, alături de Griezmann și Mbappe.

Australia. Bert van Marwijk, cel care a dus Olanda în finala din 2010 și a calificat Arabia Saudită la acest turneu final, a reușit până acum două victorii, o remiză și un eșec. Înfrângerea a venit în fața Norvegiei, 1-4, remia a fost consemnată contra Columbiei, 0-0, iar succesele au fost obținute cu Cehia, 4-0, și Ungaria, 2-1. Van Marwijk va miza pe un 4-4-1-1, cu Rogic în spatele lui Nabbout, care îl va înlocui pe Juric, jucător care are probleme medicale..

La ce ne așteptăm…

Australia a marcat în 4 din ultimele 5 meciuri, iar apărarea reprezintă punctul nevralgic al echipei luI Deschamps, francezii primind gol în 5 dintre ultimele 6 meciuri,. Calculele hîrtiei ne indică un meci cu goluri, probabil de ambele părți, și că Franța nu va pierde.

Știați că…

Van Marwijk este al treilea olandez care conduce echipa Australiei. Precedentele nume au fost Guus Hiddink, care a ajuns în faza a doua în 2006, și Pim Verbeek, cel care a condus formația la ediția desfășurată în 2010 în Africa de Sud.

Formații probabile

Franța: Hugo Lloris- Benjamin Mendy, Raphael Varane, Adil Rami, Benjamin Pavard-  N’Golo Kante, Paul Pogba, Corentin Tolisso;- Kylian Mbappe, Antoine Griezmann, Ouasmane Dembele. Selecționer: Didier Deschamps

 

Australia: Mat Ryan- Josh Risdon, Trent Sainsbury, Mile Jedinak, Aziz Behich- Masimo Luongo, Aaron Mooy, Mathew Leckie, Robbie Kruse, Jackson Irvine- Andrew Nabbout. Selecționer: Bert van Marwijk.

Adaugati comentariu