World Cup 2018- Meciul 50: Cronică Uruguay-Portugalia 2-1

Uruguay-Portugalia

Uruguay-Portugalia s-a terminat 2-1 și Ronaldo pleacă și el de la Mondiale.

Portugalia a avut posesia, a avut și ocazii, dar Cavani a lovit decisiv de două ori iar canpioana Europei pleacă acasă. Nici Ronaldo nu a izbutit mare lucru, după ce nici Messi nu a putut să-și ajute echipa să meargă mai departe.

Este pentru prima dată în istorie când cei doi mari rivali pentru câștigarea Balonului de Aur părăsesc o competiție oficială în aceeași zi. Cei doi mai sunt legați de o statistică interesantă, bazată strict pe meciurile jucate la Cupa Mondială: n-au reușit să marcheze niciun gol în fazele eliminatorii ale acestei competiții! Cristiano Ronaldo are 6 meciuri, 514 minute în total și 25 de șuturi fără reușită. Leo Messi are 8 meciuri, 756 de minute și 23 de șuturi fără să marcheze.

Momentul cheie

În minutul 62, Cavani a fost găsit liber de Bentancur și a reluat plasat, cu interiorul, la colțul lung, și și-a adus din nou echipa în avantaj.

Golurile

7: Cavani fructifică pasa lui Suarez și deschide scorul: 1-0.

55: Pepe se înalță excelent și înscrie cu capul: 1-1.

62: Cavani marchează cu un șut superb de la marginea careului: 2-1.

Formații

Uruguay: Muslera – Caceres, Gimenez, Godin, Laxalt – Nandez (81 Sanchez), Torreira, Vecino, Betancur (63 Rodriguez) – Suarez, Cavani (74 Stuani). Selecționer: Oscar Tabarez

Portugalia: Rui Patricio – Ricardo, Pepe, Fonte (84 Fernandes), Guerreiro – Bernardo Silva, Adrien Silva (65 Quaresma(, William, João Mario – Guedes (74 An.Silva), Ronaldo. Selecționer: Fernando Santos

Adaugati comentariu