World Cup 2018- Meciul 6: Avancronică Argentina-Islanda

Argentina-Islanda

Argentina-Islanda este primul meci din Grupa D a Campionatului Mondial ediția 2018.

Argentina. Messi a anunțat că se retrage de la națională dacă nu câștigă titlul mondial. Dacă se va întâmpla sau nu așa, rămâne de văzut. Cert este că la ediția trecută au jucat finala și au cedat în fața Germaniei și din pricina arbitrului. Apropo de actuala garnitură, este greu de spus care este adevăratul potențial, pentru că prestațiile sale sunt inconstante.

Islanda. Insularii au fost surpriza plăcută a Europenelor și s-au calificat dintr-o grupă cu Ucraina, Croația și Turcia. În amicale însă au mers foarte rău, iar defensiva a dat nenumărate rateuri. Oare se vor trezi și vor izbuti să fie iar o surpriză plăcută?

La ce ne așteptăm…

Islanda ar trebui să mizeze iar pe defensivă și sacrificiu. Argentina nu reușește mereu să se descurce cu astfel de echipe, însă Messi ar trebui să iasă la rampă, mai ales că Ronaldo i-a aruncat mănușa cu prestația sa de ieri.

Știați că…

Tot într-o zi de 16 iunie, în 2006, contra Serbiei și Muntenegrului, Messi debuta la Mondiale, luându-i locul lui Maxi Rodriguez. A și marcat în acel joc unul dintre cele 5 goluri pe care le-a reușit în competiție.

Formații probabile

Argentina: Willy Caballero,- Eduardo Salvio, Nicolás Otamendi, Marcos Rojo, Nicolás Tagliafico- Javier Mascherano, Lucas Biglia- Maximiliano Meza, Lionel Messi, Ángel Di María- Sergio Agüero. Selecționer: Jorge Sampaoli

Islanda: Hannes Halldórsson- Hörður Björgvin Magnússon, Kári Árnason, Ragnar Sigurðsson, Birkir Már Sævarsson- Emil Hallfreðsson, Aron Einar Gunnarsson, Jóhann Berg Guðmundsson, Birkir Bjarnason,
Gylfi Sigurðsson,- Alfreð Finnbogason. Selecționer: Heimir Hallgrimsson.

Adaugati comentariu