World Cup 2018- Meciul 63: Belgia-Anglia 2-0

Belgia-Anglia

Belgia-Anglia s-a terminat cu succesul belgienilor, care obțin locul 3, echivalentul celui mai bun rezultat din palmares.

A fost un meci pe care ambele echipe și-l doreau cu titlul pe masă. Ambele formații au cedat însă în penultimul act. Belgienii contra Franței, englezii în fața surprizei plăcute a Mondialului, Croația.

S-a jucat ca-n Premier League. Căci Anglia, știți deja, doar de-acolo și-a adunat această cea mai tînără națională din istorie, iar belgienii au avut 8 oameni din acel campionat în primul 11. ”Dracii” au început mai bine, au deschis scorul prin Meunier, au controlat jocul, și au mai dat o lovitură pe final, prin Hazard. Astfel că îi înving a doua oară pe englezi la acest turneu final și pleacă acasă cu bronzul.

Momentul cheie

Meunier a deschis scorul cu tibia, în minutul 4. A fost un semn că tot ei sunt mai motivați și de această dată. Lucru care avea să se verifice până la final.

Golurile

4: Meunier finalizează o centrare a lui Chadli: 1-0.

82: Hazard finalizează o fază de contraatac marcă proprie: 2-0.

Formații

Belgia: Courtois – Alderweireld, Kompany, Vertonghen – Meunier, Tielemans (78 Dembele), Witsel, Chadli (39 Vermaelen) – De Bruyne, Lukaku (60 Mertens), E. Hazard. Antrenor: Roberto Martinez

Anglia: Pickford – Jones, Stones, Maguire – Trippier, Loftus-Cheek (84 Alli), Dier, Delph, Rose (46 Lingard) – Sterling (46 Rashford), Kane. Antrenor: Gareth Southgate

Adaugati comentariu