World Cup 2018- Meciul 7: Cronica Peru-Danemarca 0-1

Peru-Danemarca

Peru-Danemarca s-a terminat cu succesul danezilor, foștii noștri adversari în preliminarii, iar aceștia visează acum la turul următor.

Peru a jucat încântător pe contraatac, dar a ratat ocazii cât pentru întregul turneu. Inclusiv de la punctul cu VAR. Da, n-am greșit, a ratat un penalty pe care arbitrul Gassama din Gambia l-a văzut doar pe reluările video după ce colegii îi șoptiseră că este necesar să se îndrepte spre marginea terenului pentru a judeca așa cum trebuie faza respectivă. Danezii au tremurat serios, dar, până la urmă, acest lucru nu mai contează. Important este scorul arătat de tabelă la final. Iar acesta consființește succesul europenilor, care sunt cu măcar un pas mai aproape de calificarea în fazele eliminatorii.

Momentul cheie

Erau secvențele de final de primă repriză. Poulsen îl cosește pe Cueva. E penalty. Gassama nu vede nimic dar, în cele din urmă, apelează la sistemul de video-arbitraj și face dreptate. Același Cueva îl culcă pe Schmeichel, însă trimite mingea, spre colțul liber, dar în văzduh. Rămâne 0-0 și, în cele din urmă, această ratare îi privează pe sud-americani de măcar un punct.

Golul

59: Poulsen (Danemarca) finalizează o acțiune prelungită de atac: 0-1.

Formații

Peru: Gallese – Advincula, Rodriguez, Ramos, Trauco – Tapia (87 Aquino), Yotun – Carrillo, Cueva, Flores (62 Guerrero)- Farfan (85 Ruidiaz). Selecționer: Ricardo Gareca.

Danemarca: Schmeichel – Larsen, Christensen (81 Zanka), Kjaer, Dalsgaard – Delaney, Eriksen, Kvist  (35 Schone)- Sisto (67 Braitwhite), Jorgensen, Poulsen. Selecționer: Aage Hareide.

Adaugati comentariu