World Cup 2018- Meciul 9: Avancronică Costa Rica-Serbia

Costa Rica-Serbia

Costa Rica-Serbia este meciul care deschide programul zilei de astăzi.

Un meci din grupa Braziliei. Sud-americanii sunt mari favoriți, Elveția și Serbia se bat pentru locul 2, iar Costa Rica, se spune, n-are vreo șansă. Să producă iar o surpriză? Ne vor putea proba acest lucru la debutul lor în actuala ediție a întrecerii.

Costa Rica. Costa Rica e văzută fără șanse, dar așa a fost și acum patru ani, când terminau pe primul loc, neînvinși, o grupă din care mai făceau parte Italia, Anglia și Uruguay, iar apoi erau eliminați, în sferturi, la penaltyuri, de Olanda. De data aceasta însă, după cum a arătat forma echipei, șansele de a merge mai departe sunt aproape nule.

Serbia. Serbia revine la Mondiale după 8 ani și speră să treacă de faza grupelor, lucru pe care nu l-au mai reușit de 20 de ani. Și au argumente. Au jucători de mare valoare, care evoluează în cele mai bune campionate ale Europei. Ivanovic, Kolarov, Milinkovic-Savic, Matic, Ljajic fiind cele mai cunoscute nume. În plus, Aleksandr Mitrovic e într-o formă foarte bună.

La ce ne așteptăm…

Serbia arată bine, are jucători de mare calitate în toate compartimentele și cred că va face un meci convingător. Nu cred că va pierde și vom vedea cel puțin două goluri.

Știați că…

Serbia a câștigat toate meciurile anterioare disputate contra unor echipe din CONCACAF: 4-1 cu Mexic în 1950, 1-0 cu Honduras în 1982 și 1-0 cu SUA în 1998. Toate aceste meciuri s-au disputat atunci când echipa reprezenta fosta Iugoslavie.

Formații probabile

Costa Rica: Keylor Navas- Giancarlo Gonzalez, Oscar Duarte, Johnny Acosta, Cristian Gamboa, Bryan Oviedo- David Guzman, Celso Borges, Bryan Ruiz, Christian Bolanos- Marco Urena. Selecționer: Oscar Ramirez.

Serbia: Vladimir Stojkovic- Branislav Ivanovic, Nikola Milenkovic, Dusko Tosic, Aleksandar Kolarov- Nemanja Matic, Sergej Milinkovic-Savic, Dusan Tadic, Adem Ljajic, Filip Kostic- Aleksandar Mitrovic. Selecționer: Mladen Krstajic.

Adaugati comentariu