World Cup 2018- Roman Neustadter (Rusia): „Suntem pe drumul cel bun”

Neustadter

Roman Neustadter s-a născut la Dnepropetrovsk, a jucat pentru Germania, dar a ales din 2016 să evolueze pentru țara mamei sale, Rusia. Acum, jucătorul lui Fenerbahce speră să pună umărul la o prestație cât mai bună a naționalei, mai cu seamă că evoluează în fața propriilor suporteri.

Cum arată Rusia acum?
Am jucat contra Argentinei, Spaniei și Braziliei, iar aceste întâlniri ne-au arătat că mai avem multe de îmbunătățit, dar suntem pe drumul cel bun. Am jucat mai bine după Euro 2016.

Ce înseamnă pentru echipa voastră să joace acasă la această ediție?
Să evoluezi la Mondiale în fața propriilor fani este un moment special. O onoare, dar și, în egală măsură, o mare responsabilitate. Ne dorim să-i facem fericiți pe suporteri.

Neustadter

Te-ai născut în Ucraina și ai două selecții pentru Germania. De ce ai ales Rusia?
Am fost cu adevărat fericit când am primit invitația de a evolua pentru Rusia, cu atât mai mult cu cât nu intram în vederile selecționerului Germaniei. Până la urmă, dacă nu am mai putut juca pentru țara tatălui meu, sunt onorat să o reprezint pe cea a mamei, care este rusoaică. De altfel, familia sa încă locuiește în Rusia și au fost foarte fericiți să mă vadă evoluând pentru echipa lor.

Ce ar reprezenta un succes pentru Rusia?
Trebuie să începem bine și sperăm să trecem de grupe. După aceea, orice este posibil.

Adaugati comentariu