World Cup 2018- STADIOANELE: Kazan Arena

Kazan Arena a fost construit pentru Jocurile Universitare de vară din 2013, competiție la care a găzduit Ceremonia de deschidere și a găzduit cel dintâi joc de fotbal în luna august a aceluiași an, echipa locală, Rubin Kazan, remizând, 1-1, cu Lokomotiv Moscova.

Arena din Kazan se poate lăuda cu faptul că este opera aceleiași echipe de designeri care a conceput și noua variantă a celebrului Wembley și a lui Emirates Stadium. În afara Jocurilor Universitare și a jocurilor formației locale, Rubin, la care evoluează și fostul jucător al FCSB Gabriel Enache, a mai fost și gazda unor confruntări contând pentru ediția din 2017 a Cupei Confederațiilor. În plus, în 2015 a fost gazda Campionatelor Mondiale de Natație, pentru acest eveniment fiind construită, special, o piscină de dimensiuni olimpice.

Kazan Arena

Designul său este unic și este perfect armonizat cu arhitectura orașului. În plus, pentru că această construcție este poziționată pe malul râului Kazanka, designerii au creionat-o pornind de la imaginea unei flori de nufăr.

 

 

Detalii
Oraș: Kazan
Proiect: arenă nouă
Capacitate: 45,000 de locuri
Echipa: Rubin Kazan

Adaugati comentariu