World Cup 2018: Telstar 18, mingea oficială

Telstar 18 este mingea oficială a întrecerii din Rusia și este realizată de Adidas Football.

Modelul reprezintă o reinterpretare a primului model realizat de companie pentru Cupa Mondială, lansată în 1970, pentru ediția din Mexic. Numele său are la origine ideea de “star de televiziune” și aceasta pentru că era cea dintâi variantă decorată cu pentagoane negre, fiind concepută special pentru a se evidenția pe televizoarele alb-negru.

Telstar a schimbat pentru totdeauna piața din domeniu, iar acum, cei de la Adidas, speră să aibă parte de o nouă minge care să rămână în istorie prin performanțele sale. De altfel, înaintea de lansare a fost testată de jucători aparținând naționalelor Argentinei, Columbiei și Mexicului, dar și unor cluburi celebre precum Manchester United, Juventus, Real Madrid sau Ajax.

Telstar 18

Interesant este faptul că Telstar 18 vine și cu o noutate absolută, având integrat un cip NFC. Acesta le facilitează consumatorilor interacțiunea cu mingea prin intermediul telefoanelor inteligente. Fiecare exemplar generează un cod unic, oferind conținut și informații exclusive pentru utilizator precum detaliile specifice fiecărui exemplar, dar și posibilitatea de a participa la concursuri până la începutul Campionatului Mondial.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top