World Cup- Meciul 10: Avancronică Germania-Mexic

Germania-Mexic

Germania-Mexic este meciul de debut al campioanei mondiale în exercițiu la actuala ediție a Campionatului Mondial.

Germania debutează la Mondiale contra Mexicului și își dorește un start cu dreptul. Adversarul nu este unul lejer, pe hârtie, însă ultimul meci direct, consemnat anul trecut, arată că avem o favorită clară în acest joc.

Germania. S-a calificat fără probleme, cu 10 victorii din tot atâtea posibile și doar 4 goluri încasate. În ultimele meciuri de pregătire lucrurile nu au mers foarte bine, echipa fiind departe de ceea ce se aștepta de la ea, dar Low nu își face probleme. De altfel, nemții și atunci când nu joacă extraordinar au capacitatea de a face lucruri mari.

Mexic. Mexic e cea mai bine cotată națională ce reprezintă America Centrală și de Nord și o prezență obișnuită a Campionatelor Mondiale. Mexicanii se află la cea de-a 7 prezență consecutivă la Campionatul Mondial, de la turneul final din 1994 până la cel din Rusia. Reprezentativa condusă de Juan Carlos Osorio nu a avut probleme în grupa de calificare, terminând pe prima poziție și suferind un singur eșec.

La ce ne așteptăm…

În ultimul meci direct, Germania a învins-o categoric pe Mexic, scor 4-1, în semifinalele Cupei Confederației, anul trecut. Nemții sunt favoriți și cred că  nu se vor încurca cu reprezentativa Mexicului. Merg așadar pe un succes al nemților și nu cred că îl vor obține marcând doar un singur gol.

Știați că…

Germania are o medie de 3,5 goluri pe meci în primul meci la o ediție a Campionatelor Mondiale de la ultimul joc pe care l-au pierdut, acum 36 der ani, în fața Algeriei.

Formații probabile

Germania: Manuel Neuer- Joshua Kimmich, Jerome Boateng, Mats Hummels, Jonas Hector- Sami Khedira, Toni Kroos- Thomas Müller, Mesut Ozil, Julian Draxler- Timo Werner​. Selecționer: Joachim Low.

Mexic: Guillermo Ochoa- Carlos Salcedo, Hugo Ayala, Hector Moreno, Miguel Layun- Hector Herrera, Andres Guardado; Carlos Vela- Jesus Corona, Javier Hernandez, Hirving Lozano. Selecționer: Juan Carlos Osorio.

Adaugati comentariu