WRC și-a dezvăluit secretele pentru sezonul 2018!

WRC

WRC, Campionatul Mondial de raliuri, va lua startul pe 25 ianuarie, cu Raliul Monte Carlo. Potrivit obiceiului, WRC Promoter, deținătorul drepturilor comerciale ale competiției, s-a folosit de AUTOSPORT International Show de la Birmingham pentru a prezenta noutățile pentru acest an.

WRC

Fără îndoială, cea mai importantă veste este aceea că anul acesta competiția va produce o adevărată revoluție pe piața media, fanii putând urmări live, pe computer, laptop, tabletă, smartTV sau smartphone fiecare probă specială. Filmările se vor face cu camere fixe și mobile, cu drone și din elicopter, și nu vor lipsi nici imaginile on-board. Mai mult, de la fiecare etapă urmează să fie transmise și Startul Festiv, Ceremonia Podiumului, conferințele de presă oficiale și sesiunea de autografe a piloților. Emisia va depăși 25 de ore pe etapă și va include analize ale experților, din studioul WRC TV, știri exclusive, interviuri și reacții din parcul de service. ”Fanii vor putea opta pentru transmisia live, dar vor avea și posibilitatea de a vizualiza doar momentele de interes, pe care le vor putea alege dintr-o bază de date însoțită de o grilă de program”, a declarat Oliver Ciesla, Managing Director al WRC Promoter. Serviciul se numește WRC All Live și este disponibil pe site-ul WRC Plus, prețul abonamentului fiind de 8.99 euro/lună sau 89.99 euro/an.

WRC

În cadrul evenimentului, cele 4 echipe angrenate în competiție au prezentat modelele cu care vor concura anul acesta și au oferit informații despre piloții pe care îi vor utiliza. Lista o găsiți în tabelul de mai jos.

ECHIPAPILO?I
CITROËN TOTAL ABU DHABI WRTKris Meeke, Craig Breen, Sebastien Loeb, Khalid Al Qassimi
HYUNDAI MOTORSPORTThierry Neuville, Andreas Mikkelsen, Dani Sordo, Hayden Paddon
M-SPORT WORLD RALLY TEAMSebastien Ogier, Elfyn Evans
TOYOTA GAZOO RACING WRTJari-Matti Latvala, Esapekka Lappi, Ott Tanak

WRC

25-28 ianuarieMonte Carlo
15-18 februarieSuedia
8-11 martieMexic
5-8 aprilieCorsica
26-29 aprilieArgentina
17-20 maiPortugalia
7-10 iunieSardinia
26-29 iulieFinlanda
16-19 augustGermania
13-16 septembrieTurcia
4-7 octombrieȚara Galilor
25-28 octombrieSpania
15-18 noiembrieAustralia

 

Adaugati comentariu