www.seatwebshop.ro – primul magazin online de mașini noi susținut de un importator

SEAT a lansat primul magazin online oficial al unui importator, propunandu-si sa ofere clientilor posibilitatea achizitionarii unei masini la un pret special.

Primul contingent de 25 de autovehicule reprezinta configuratii fixe ale modelelor: Ibiza, Ibiza ST si Leon. Masinile sunt echipate cu dotari speciale ca pachetul Copa (jante de aliaj, oglinzi exterioare actionate electric si incalzite sau Cruise Control) sau ESP. Clientul beneficiaza de o oferta de pret foarte buna, mai mica decat pretul (special) de lista, masinile prezentate facand parte dintr-un stoc al importatorului, la care dealerii nu au acces decat in momentul rezervarii unei masini de catre un potential client.

„Un procent foarte mare din clientii SEAT isi cauta informatiile necesare achizitiei unei masini pe internet. Pe de alta parte am remarcat ca in mediul online creste tendinta de achizitie de servicii si produse, la fel ca si valoarea acestor tranzactii. Coroborand aceste doua ipoteze validate, ideea proiectului a venit de la sine si sunt convins ca va fi un instrument important atat pentru SEAT, cat si pentru clientii nostri.” a declarat Bogdan Militaru – Director SEAT.

Clientii au posibilitatea de a selecta masina dorita si dealerul de la care doresc sa o cumpere. In termen de doua zile, trebuie sa se prezinte la dealerul respectiv cu formularul de rezervare, pot solicita un drive test cu o masina similara si pot incheia contractul cu orice forma de plata – cash, credit, leasing. Masina poate fi livrata imediat, in aceleasi conditii ca o masina de stoc achizitionata prin procesul clasic de cumparare in showroom.

SEAT intentioneaza sa extinda gama de modele ofertate pe www.seatwebshop.ro, pentru a raspunde cerintelor si asteptarilor clientilor sai. De asemenea, in colaborare cu Porsche Finance Group, va completa informatiile financiare cu valoarea ratei minime si a conditiilor necesare achizitionarii fiecarui model. In dezvoltarea website-ului s-a acordat o atentie sporita feedback-ului din partea vizitatorilor si au fost create alerte speciale pentru cei care doresc sa fie informati asupra unei oferte pe modelul care ii intereseaza in mod deosebit.

Pretul special si livrarea imediata reprezinta avantajele principale pe care SEAT le propune clientilor sai prin www.seatwebshop.ro.

Adaugati comentariu