Xiaomi a lansat Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition

Compania chineză specializată în produse electronice Xiaomi a lansat o ediție specială a kartului electric Ninebot GoKart Pro realizată cu ajutorul celor de la Lamborghini.

Xiaomi avea deja în oferă kartul electric Ninebot GoKart Pro, iar acum, cu ajutorul celor de la Lamborghini, a lansat o ediție specială.

Ediția Lamborghini aduce culoarea galbenă tradițională pentru supercarurile italiene, plus logo-ul și inscripția Automobili Lamborghini. În plus, Xiaomi și-a dotat kartul electric cu anvelope speciale ce îi permit efectuarea de drifturi și un sunet specific ce imită coloana sonoră a modelelor Lamborghini cu motor V10 sau V12.

Modelul creat de Xiaomi mai este dotat cu o aripă frontală inspirată parcă din lumea Formulei 1 și un scaun ergonomic pentru cel aflat la comenzi.

Pe piața din China, modelul Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition folosește o baterie de 432 Wh ce îi permite efectuarea a 62 tururi pe un circuit de 400 metri cu o viteză medie de 40 km/oră. Prețul este de 9.999 Yuan, echivalentul a 1.215 euro.

Via Carscoops, Motor1

 

Adaugati comentariu