Yacco se alătură unui proiect ambiţios în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă

Sezonul 2015 reprezintă un nou început pentru pilotul Costi Stratnic în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. După ce a bifat evoluţii spectaculoase în trecut la volanul unui automobil Renault Clio RS, acesta va pilota în 2015 un superb BMW Seria 1 Coupe diesel. Pentru că urmează un sezon complex şi greu totodată, în sprijinul pilotului cu numărul de concurs 75 a venit şi producătorul de uleiuri Yacco.

Costi Stratnic a fost întotdeuna o prezenţă colorată, atât pe traseele din naţionalul de viteză în coastă cât şi în Campionatul Naţional de Raliuri. Până în 2014, Stratnic a concurat la la volanul unor automobile Renault Clio RS Cup şi Dacia Logan. Din 2015 se va produce o schimbare în viaţa sa sportivă, odată cu aducerea în garaj a unei adevărate bestii – BMW Seria 1 Coupe, beneficiara unei motorizări diesel de 3 litri, bi-turbo, care produce aproximativ 360 CP şi un cuplu motor maxim de 800 Nm.

Pentru că urmează un sezon complex şi greu totodată, în sprijinul pilotului cu numărul de concurs 75 a venit şi producătorul de uleiuri Yacco.

Costi Stratnic, pilotul automobilului BMW construit în Germania de către Kuepper Racing, a declarat: ˝Sunt conştient de faptul că mă aşteaptă un sezon greu, complicat, de adaptare cu noua maşină. Aveam nevoie de oameni buni lângă mine, de adevăraţi profesionişti, de specialişti care să înţeleagă cerinţele ridicate din motorsport. Acestea au fost şi motivele care au condus, firesc, către colaborarea cu Yacco, o marcă de lubrifianţi care a fost concentrată întotdeauna şi către lumea spectaculoasă a motorsportului. Le mulţumesc pe această cale celor de la Yacco! Îmi doresc să-i încânt pe toţi cei de pe margine cu evoluţiile mele, cât despre speranţele personale, după ce mă voi acomoda cu automobilul de concurs îmi doresc foarte mult să îmi completez colecţia de cupe şi trofee de acasă.˝

Costi Stratnic este sutinut de Yacco Romania in CNVCD 2015 (2)

Compania Yacco are o istorie care a început în Franţa, în anul 1919. De-a lungul timpului au existat nenumărate parteneriate de colaborare cu cei mai importanţi constructori auto, iar Yacco s-a concentrat pe stabilirea de recorduri mondiale în ceea ce priveşte lubrifianţii auto. Dintre ele amintim doar de o cursă nebună de 300.000 km parcurşi în 133 de zile, cu o viteză medie de 93 km/h, la volanul unui automobil Citroen.

Costi Stratnic este sutinut de Yacco Romania in CNVCD 2015 (1)

În spiritul noii colaborări, doamna Zoranca Panici, reprezentantul Yacco în România, ne-a declarat: ” Uleiurile Yacco dau piloţilor siguranţa că vor atinge nivelurile lor maxime de performanţă, în condiţii de fiabilitate deplină a materialului de concurs. Indiferent de condiţiile de utilizare, gama Yacco VL vă va aduce la destinaţie atât în viteză, cât şi atunci când este cazul de anduranţă. Pentru că Yacco este uleiul recordurilor mondiale!˝

Credit foto: Bogdan Paraschiv

Adaugati comentariu