Zece sfaturi pentru un bagaj de călătorie perfect compact

Bătălia dintre companiile aeriene se vede în preţul biletelor de avion. Astăzi, poţi cumpărat un bilet de avion spre Milano, de exemplu, la preţul de 10 euro pentru un drum dus-întors. Companiile aeriene low-cost însă taxează pasagerii pentru multe alte servicii. 

Cum ar fi bagajul, ceea ce face ca la final, preţul biletului să fie mai mare. Pentru a veni în ajutorul tău, CasoTeca îţi prezintă zece sfaturi pentru un bagaj de călătorie perfect compact.
Cu siguranţă te bucuri dacă reuşesşti să cumperi un bilet de avion la preţul de 10 euro dus-întors! Trebuie să fii însă atent/ă. Şi asta pentru că preţul final al biletului poate creşte datorită faptul că eşti taxat/ă pentru bagajul de cală. Uneori, preţul pe care trebuie să-l plăteşti pentru bagaj este mai mare chiar şi decât costul biletului în sine.
Poţi a evita să plăteşti mai mult pentru bagaj dacă iei unul singur cu tine, în cabină. De regulă, companiile aeriene te lasă să urci la bordul avionului cu un rucsac sau un geamantan, dar care să respecte dimensiunile impuse de companie. Pentru acest lucru, verifică înainte de achiziţia biletului care sunt dimensiunile acceptate.
Nu te speria că nu poţi să pui multe lucururi în rucsac! Iată cum poţi obţine un bagaj de călătorie perfect compact.

1. Nu îngrămădi hainele

O modalitate foarte bună de a economisi spațiu este să rulezi hainele, nu să le împachetezi. În acest fel, nici cutele nu vor mai fi o bătaie de cap.

Adaugati comentariu