120 de mașini sport confiscate de poliție

EuroRally 2

Peste 100 de mașini sport au fost confiscate de poliția din Germania. Șoferii bolizilor au fost trași pe dreapta după ce mai mulți șoferi i-au observat rulând cu peste 250 km/h pe autostradă.

Aproximativ 120 de mașini sport, printre care modele Porsche, Lamborghini și Ferrrari, au fost trase pe dreapta pe autostrada A20 din nord-estul Germaniei, pe o porțiune de drum fără limită de viteză.

Mai mulți șoferi, care au observat că mașinile se deplasează cu viteză foarte mare, de peste 250 km/h, au apelat numărul de urgență pentru a anunța autoritățile. Cele mai multe dintre mașinile oprite erau înmatriculate în Norvegia și purtau stickere cu logo-ul evenimentului la care participau, Eurorally. Mașinile celor implicați au fost reținute pe o perioadă nedeterminată.

VIDEO

Cele 120 de mașini care au atras atenția pe autostradă parcurgeau etapa dintre Kiel (Germania) și Szczecin (Polonia). Zona este acum survolată de elicoptere pentru ca autoritățile să-i poată depista pe cei tentați să ruleze cu viteză foarte mare, iar autoritățile au instalat punte de control pentru a preveni astfel de curse pe autostradă.

Eurorally este un eveniment care se desfășoară la nivel european, pe drumurile publice și este promovat ca fiind “o vacanță pentru pasionații de automobile”, în niciun caz o cursă.

Titi Aur, accident în Raliul Argeșului. Copilotul său a ajuns la spital

Cei care au plătit taxa de 799 de euro aveau în plan să participe la cele patru faze, programate să se desfășoare între Oslo și Praga. Mai multe informații pe www.missauto.ro.

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top