20 oferte prin programul Rabla 2019 sub 10.000 euro cu TVA inclus

RABLA

Programul Rabla 2019 a debutat pe 12 aprilie. Vă prezentăm principalele oferte sub 10.000 euro cu TVA, bonusul Rabla de 6.500 lei și bonusurile importatorilor incluse. 

Citroen C-Elysee Feel 1.2 PureTech 82 CP – 8.944 euro

Faceliftul operat la C-Elysée a adus câteva modificări importante și a remediat principalele minusuri. C-Elysée are acum trei tetiere spate, separate de banchetă și reglabile pe înălțime, iar echipările Feel și Shine pot fi echipate opțional cu un sistem multimedia modern cu ecran tactil de 7 inci, Bluetooth, Mirror Link și 4 boxe care poate fi updatat și cu sistem de navigație.

De asemenea, au fost operate și câteva modificări estetice de design foarte reușite. C-Elysee se prezintă acum cu o parte frontală nouă la care, conform noului curent de design, farurile se prelungesc până în grila radiatorului, stopurile noi au efect 3D și sunt disponibile două noi modele de jante de 16 inci și două culori noi gri Acier și albastru Lazuli.

Deși C-Elysée este un model mai accesibil, interiorul este primitor și nu te simți deloc ca într-o mașină low-cost. Inserția lucioasă din centrul planșei de bord arată foarte bine, iar displayul sistemului multimedia și comenzile blocului climatizării dau o notă de distincție.

Prin programul Rabla, C-Elysée Feel 1.2 PureTech 82 CP pornește de la 8.944 euro cu TVA și prima de casare inclusă. Astfel, față de prețul de listă al versiunii medii de echipare Feel, de 11.800 euro, Trust Motors oferă un discount suplimentar atractiv de 1.486 euro.

Citroen C-Elysee

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top