2017 Honda Civic: iat-o fără camuflaj!

2017 Honda Civic

2017 Honda Civic a fost surprinsă fără camuflaj de către un cititor al site-ului britanic AutoCar. Partea bună este că design-ul rămâne foarte apropiat de cel al conceptului Civic, prezentat de niponi la Salonul Auto de la Geneva!

Breșă în sistemele de securitate Honda: un întreg trailer, burdușit cu exemplare din viitoarea generație Honda Civic, a fost fotografiat în apropierea orașului Southampton, din Marea Britanie. Dată fiind reputația orașului-port britanic, de pe care pornesc cele mai multe containere către Statele Unite, probabil că și destinația acestui transport este continentul Nord – American.

Deja așteptarea până în primăvara lui 2017, când noul model va fi prezentat oficial, este mai plăcută: acum știm sigur că modelul de serie va păstra marea majoritate a elementelor de stil de pe conceptul prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

2017 Honda Civic

Ceea ce diferă este eșapamentul, care a ”migrat” din zona centrală a barei de protecție, spre extremitățile caroseriei. Vom vedea dacă versiunea de vârf – Type-R va păstra eșapamentul dispus central al conceptului, deși mă îndoiesc, fiind o dispunere atipică brandului japonez.

Până și eleronul de deasupra lunetei a rămas neschimbat, în timp ce semnătura luminoasă a stopurilor păstrează aceeași formă a literei C, prezentă pe Civic Concept. Acestea nu par a beneficia de tehnologie LED și nici a se continua pe eleronul inferior, semn că avem de-a face cu o variantă entry-level. Aceleași elemente în formă de fagure domină zona posterioară, însă din fotografii nu este clar dacă și oglinzile retrovizoare își mențin forma.

2017 Honda Civic

Varianta sedan, spionată în teste, avea 3 tetiere pe bancheta din spate, fapt care indică prezența a 5 locuri. În plus, viitoarea generație va primi și un propulsor hibrid, conform declarațiilor șefului Honda Marea Britanie, Philip Crossman:

”Vom reveni cu un sistem hibrid de top în segment, în următorii 5 ani.”

Viitoarea generație Honda Civic hatchback va fi produsă exclusiv la uzina din Swindon, Marea Britanie, fiind exportată în primă fază în Europa, America de Nord și Asia. Să vedem dacă Honda va decide să-și mențină funcțională fabrica și după negocierile UK-UE.

Sursa inforamției și a fotografiilor: AutoCar

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top