3 evenimente în care un vehicul auto de închiriat e ce trebuie

auto schunn romania dealer auto mercedes

Mobilitatea este una dintre cele mai importante nevoi pe care le experimentam astazi, odata cu dezvoltarea structurilor urbane, dar si a perspectivelor tot mai extinse fata de globalizare, iar autoturismul s-a transformat rapid din lux in necesitate. Uneori, insa, exista anumite nevoi punctuale care impun necesitatea unui vehicul auto de inchiriat, mai mult decat a unei masini detinute.

Exista anumite activitati in care este mult mai util, rapid si avantajos sa inchiriezi o masina, in detrimental masinii personale.

Vorbim astazi despre trei situatii in care este mai bine sa optezi pentru incheierea unui contract de inchirieri auto, si anume:

 • Pentru City Break-uri
 • Pentru Evenimente de business
 • Pentru Nunti, botezuri, etc.

In principiu, cateva dintre cele mai importante avantajele pe o firma de inchirieri auto le ofera in cele trei situatii prezentate graviteaza in jurul:

 • Diversitatii parcului auto, atat ca dimensiuni, cat si ca nivel de consum
 • Diversitatii autoturismelor in functie de marca
 • Posibilitatii de a avea la discretie un numar variat de autoturisme, in functie de nevoie

Vehicul auto de inchiriat pentru City Break

O escapada de un weekend intr-un oras pe care demult iti doreai sa il vizitezi este prima dintre situatiile care impun inchirierea unei masini.

Desigur, exista nenumarate situatii in care masina proprie poate parea solutia optima, insa, de multe ori, planificarea unui City Break aduce dupa sine o serie de variabile, precum:

 • E un City Break solo, in cuplu, cu prietenii sau impreuna cu familia?
 • Cat de mare e orasul pe care vreau sa il vizitez?
 • Cat e de aglomerat?
 • Merita sa folosesc masina proprie, stiind ca aceasta nu are un consum tocmai mic in oras?
 • Cat este de departe?
 • E un oras din Romania sau o metropola europeana?
 • Exista puncta turistice atractive si in jurul orasului, pe care as dori sa le vizitez?
 • Am nevoie de o singura masina sau de mai multe?

Exemplele pot continua. Toate aceste variabile te por face sa tragi concluzia ca masina ta este potrivita, insa, de cele mai multe ori, dupa cum poti si tu observa, solutia cea mai viabila este incheierea unui contract de inchirieri auto.

Masini de inchiriat pentru evenimente de business

In cazul evenimentelor de afaceri – intalniri de business, evenimente de networking si promovare, teambuilding-uri, workshop-uri, summit-uri, etc – criteriul de mobilitate reprezinta un element vital.

Asigurarea mobilitatii pentru evenimentele de business scot in mod clar din discutie utilizarea masinilor personale, deoarece acest tip de evenimente solicita un numar mare de vehicule, un grad de confort ridicat si anumite criterii functionare si spatiale pe care numai anumite autoturisme le pot indeplini.

Evenimentele de business solicita in cele mai multe situatii nevoia de a avea la dispozitie un parc de autoturisme premium. Astfel, incheierea unui contract cu o firma de inchirieri auto premium este o miscare naturala si esentiala.

De pilda, autoturismele Mercedes-Benz sunt cautate pentru a suplini nevoia de mobilitate in cadrul evenimentelor majore de business. In acest sens, exista pe piata companii e inchirieri auto Mercedes-Benz care pun la dispozitia clientilor un parc de autoturisme cu ultimele modele Mercede-Benz de pe piata.

Brandul Mercedes-Benz este extrem de cautat pe zona de inchirieri auto si pentru evenimentele cu insemnatate afectiva ridicata, si anume:

Inchiriere Mercedes-Benz pentru nunta

Nunta reprezinta un eveniment de cele mai multe ori unic in viata oamenilor. Cine nu se imagineaza mire, la volanul unei masini traznet, decapotabila, alaturi de mireasa, demarand catre luna de miere?

De aceea, nevoia de a avea o masina premium la nunta este foarte mare in randul viitorilor soti. Alegerea de a inchiria un autoturism Mercedes-Benz vine natural in cele mai multe cazuri, judecand dupa faptul ca nu toata lumea isi poate permite un vehicul al constructorului german.

Chiar daca mirii detin deja un Mercedes-Benz, de cele mai multe ori aceasta nu indeplineste criteriile solicitate de ei pentru nunta.

In aceste conditii, si tinand cont de faptul ca Mercedes-Benz este unul dintre cele mai renumite branduri de autoturisme premium din lume, foarte multi apeleaza la firme de inchirieri auto Mercedes-Benz pentru a-si vedea visul implinit in ziua nuntii.

Desigur, exista si alte marci auto premium in portofoliile companiilor de inchirieri auto premium, totul depinde numai de preferintele clientului.

Adaugati comentariu