5 lucruri pe care trebuie să le știi despre noua Skoda Fabia Combi Scoutline facelift

Skoda Fabia Combi Scoutline facelift

Avem primele imagini cu noua Skoda Fabia Combi Scoutline facelift, la aproximativ jumătate de an de la apariția versiunii facelift a hatchback-ului, prezentat în primăvară la Salonul Auto de la Geneva. Mașina vine cu o serie de elemente care îi asigură personalitatea pregătită de aventură.

Skoda Fabia Combi Scoutline facelift testează o imagine nouă, cea de break capabil de o evadare în afara drumurilor asfaltate. Iată cele mai importante 5 lucruri care merită știute despre noul model.

  • Mașina poate fi echipată cu jante de 16 inci Rock în versiune standard sau opțional, cu jante de 17 inci Braga, de culoarea antracitului;
  • Modelul este disponibil doar cu motoare pe benzină cu 3 cilindri: 1.0 MPI cu 75 CP și 1.0 TSI cu 95 și 110 CP. Propulsorul TSI este dotat cu filtru de particule. Toate motoarele sunt conforme cu noul standard Euro 6d-TEMP;
  • Combi Scoutline facelift primește standard un sistem start/stop și o funcție de recuperare a energiei la frânare;
  • Portbagajul oferă un volum de 530 de litri, una dintre cele mai mari valori din clasa sa, și ajunge la 1.395 de litri atunci când bancheta este rabatată.
  • Și Fabia Combi Scoutline primește, ca și modelul hatchback, faruri și stopuri LED, aceasta fiind o dotare disponibilă în premieră în cadrul gamei Fabia.

Poate vă interesează și:

Prețuri Skoda Fabia facelift

Start de la 10.000 de euro

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top